Start-up

Poklanjam IT portal, sa posjetom i zaradom

Kawadet sri 22.8.2018 13:10

Kao sto sam naveo u naslovu, spreman sa ozbiljnoj osobi ustupiti IT portal. Zbog nedostatka vremena nisam vise u mogucnosti redovno objavljivati clanke, nazalost to se osjetilo na posjeti, a i na zaradi. Sajt je prije par mjeseci imao 1000 aktivnih korisnika dnevno 90% su bili sa Google, dakle nista se nije dovodilo preko FB i Instagrama (FB od 5k ide uz sajt) s tom zaradom i sponzorisanim clancima sajt je zaradjivao oko 100 eura mjesecno.

Sajt ima jako puno dolaznih linkova prema sebi, PA i DA su i dalje jaki, ali mogu dodatno povecati sa par dolaznih linkova.

Ustupio bih i listu sa 20-30 tema koje donose veliku posjetu sa Google trazilice, tako da se posjeta moze vrlo brzo vratiti na starih 1000 korisnika dnevno. Ukoliko se bude pravilno koristio FB page posjeta moze biti i veca, a samim tim i zarada.

Ukoliko osoba bude ozbiljna nakon 2-3 mjeseca, kontaktirat cu stare oglasivace i ponuditi im da nastave svoje promocije na osvjezenom sajtu.

Takodje, prije sam redovno dobijao mobitele na recenzije od poslovnih partnera. Sve se to moze vratiti uz malo truda, odnosno potrebno je biti aktivan na sajtu minimalno 2 mjeseca.

Uslov je da sajt bude i dalje na mom hostingu, kako ne bi isao iz ruke u ruku pa da ga neko obrise kada mu dosadi.


Necu postavljati link sajta ovdje, osoba koja bude zainteresovana neka posalje pp sa planom rada. Teme koje treba obradjivati su: mobiteli, internet zarada, drustvene mreze, windows, recenzije i savjeti.

Najgledaniji klip na YT ima 97k pregleda.

Nisu potrebne ni neke vjestine pisanja, dovoljno je da osoba poznaje Engleski jezik i moze slobodno prevoditi tekstove. Tekstovi ne smiju biti kopirani sa drugih domacih portala, inace cu obrisati korisnika.

Da ne bi bilo zabune oko hostinga, to radim iskljucivo iz sigurnosih razloga za sajt. Osoba ce imati pristup FB profilu, instagramu i mailovima.