Službene obavijesti i pravila

Pomoć: Otvaranje nove teme i slanje nove poruke

Domagoj pon 11.2.2008 11:18

Novu temu možete otvoriti ulaskom u bilo koji forum (osim onih označenih kao "samo za čitanje" i komentatorskih foruma) klikom na gumb "Pokreni novu temu". Ukoliko vaša tema sadrži nekakav konkretni problem ili pitanje, svakako označite "križić" ispod samog naziva teme - to svrstava temu među "neriješene probleme" pa je veća vjerojatnost da ju ljudi uoče i pomognu. S druge strane, od vas se očekuje da odgovor koji vam je pomogao označite kao "ispravan" te na taj način olakšate rješavanje problema ostalim korisnicima.

Molimo da za naziv teme koristite jasne i tematske nazive kako bi drugim korisnicima pojednostavili snalaženje.

 

Novu poruku možete ostaviti u bilo kojoj temi, osim onoj označenoj kao "samo za čitanje". Za uređivanje poruke možete koristiti ograničen set stilova, a bilo kakav pokušaj zaobilaženja definiranog seta bit će automatski onemogućen. Linkove možete samo upisati u prozor bez korištenja opcije za dodavanje linkova - bit će automatski prepoznani.

Molimo da poruke pišete tematski - pripazite u koju temu i forum ćete ju napisati, a ukoliko ne postoji adekvatna tema, slobodno otvorite novu.

 

Napomena: postoje određene teškoće pri korištenju nekih mogućnosti editora, posebno ako ste korisnik Opere. Nažalost, kako je editor koji koristimo vanjski proizvod nismo u mogućnosti rješiti sve navedene probleme, no prema tvrdnjama autora, oni se rješavaju. Editor bolje radi s novijim verzijama browsera, pa vam preporučamo da svoj nadogradite na najnoviju verziju.

 

Domagoj