Kikindo ned 5.5.2019 00:31

Pozdrav svima. Naime vec i sam naslov govori o cemu se radi pa stoga prelazim odmah na stvar. Ove godine sam maturant i naravno trebam polagati informatiku jer ce mi biti kljucna za upis na racunarstvo, ali kako moja glupa skola je imala samo u 2 razredu informatiku ja to moram sve uciti ponovo. Da se odmah zna teoriju ja znam i opcenito, ali problem su mi zadaci vezano za zbrajanje razlicitih brojevnih sustava. Ako ima itko tko je voljan objasniti mi to kako bih mogao nastaviti dalje uciti i vjezbati bio bih jako zahvalan. Poslao bih slike i pitanja samo ako ima tko volje objasniti jer nazalost nama profesor u skoli ne zeli drzati pripreme iz informatike, a u gradu ih uopce nemam. Eto to je to od mene, nadam se da ce se netko odazvati. 

TheMenstalist uto 7.5.2019 15:47

Milslim da ti tu nema netko ništa previše pomagati, ukucaj na google i imat ćeš dosta rezlutata-pogotovo ako znaš engleski. 

Btw. matura iz informatike je prelagana, čak možeš na sreću proći. 

Kikindo uto 7.5.2019 16:19

Ja ju ne želim samo proći to i jest problem. Plus netko tko je učio informatiku god dana sigurno ne zna zadatke bas rješavati, ali nema veze. Pokusat ću na google pronaći.