RedHill ned 30.4.2023 15:08

Neznam kakva su pravila, ali vidim da nema otvorene teme posvećene ovom novom modelu. Pa evo da otvorim, pošto sam postao novi vlasnik i prvi Samsung smartphone u životu i mogu reći da sam zadovoljan za sada, a dolazim nakon jedno 6 godina korištenja Xiaomi mobitela, njih 3 točnije.

 

 

thebeastcro ned 7.5.2023 10:26

 

Primjetio sam da prilikom dobivanja obavijesti od Vibera, ekran se osvijetli odnosno probudi se, a prilikom bilo koje druge obavijesti od bilo koje druge aplikacije, samo zvuk i bez "budenja" mobitela. Predpostavljam da moram nesto podesiti u postavkama ili?
thebeastcro ned 7.5.2023 20:31
robogo kaže...
U postavkama Vibera imaš opciju da uključi zaslon kod nove obavijesti (ili ne)

 Zasto mi se ekran ne pali kad dolaze obavijesti drugih aplikacija? Da li moram pojedinacno ulaziti u postavke aplikacija ili je to u sistemskim postavkama?

 

RedHill ned 3.3.2024 10:23

da li je ikako moguce narediti da palim i gasim wifi ili bilo sto od shortcut iz gornjeg bara? Kao npr na Xiaomi sto se moze, da si stavis wifi, network i ostale shortcute na home screen i tako palis i gasi, umjesto da svaki put moram povuci bar pa tako paliti i gasiti? Na Xiaomi su dostupni widgeti shortcut, a ovdje toga nema na Samsung