vrinho pon 29.8.2016 18:00

Da li je tko updateirao na 6.0, Marshmallow? Kakvi su dojmovi naspram Lollipopa, razlike u trajanju baterije, performanse i sl. Prije nekih 2-3 mjeseca mi je došlo na mob na updateiram ali odgađao sam i nakon nekih tjedan dana je obavijest nestala i više ne može nikako naći update, ni preko Updatera ni HiCare-a i ćini se da ću morati ručno. Ali najprije hoću saznati kako se mob ponaša na Marshmallow-u.

 

 

Neba pon 29.8.2016 21:21

Nisam od onih koji "žuri" s nadogradnjom OS no u ovom slučaju sam to napravio čim se nadogradnja pojavila. Sada je na telefonu ALE-L21C432B575 ( dual sim ). Čini mi se da telefon radi još nešto fluidnije nego prije, nešto ugodnije sučelje u pojedinim djelovima. Dodano par novih oku ugodnih detalja, te nekoliko vrlo funkcionalnih stvari/menia. Izgubio sam stock Huawei aplikaciju povećala i internet preglednik, default preglednik je sada Crome a upravitelj telefona još kvalitetnije i brže uređaj "dovodi" u optimalno stanje. Što se tiče baterija po meni je pomak na bolje gotovo nevidljiv iako nisam radio neka mjerenja tako da je ovo vrlo subjektivna ocjena.

vrinho uto 30.8.2016 08:29

Hvala kolega, stavio sam B574 i čini se sve ok zasad. Daj mi reci gdje je nestao onaj programčić za gašenje zaslona, ne znam sad da li je to bio widget ili baš program, dio Lollipopa ali ga više ne vidim. Su izbacili to?