AENIMA pon 23.2.2009 18:20

Imam ga, i iznimno sam zadovoljan. Kvaliteta koju pruža pri visokim osijetljivostima je zaista impresivna, sve ostalo je također i više nego dobro. Uostalom, riječ je komadu profesijonalne opreme. Jedina zamjerka ide svijetlomjeru, odnosno određivanje ekspozicije u bilo kojem modu. To mi se više sviđalo na D200. Kod D700 ima više mjesta za pogrešku u mjerenju svjetla. Eto toliko...

ATJLučko sri 25.1.2012 20:43

Ne mogu opisati koliko mi je drago što postoji već ovakva tema, da do sada nije otvorena, ja bih je sigurno sam otvorio {#}!!!!

Obzirom sam općenito opaljen na tehniku bilo kojeg oblika, realno je da sam opaljen i na foto aparate, a trenutno sam sa vlasništvom na Olympusu C 7070 WZ, kome nije poznat ovaj aparat, ukratko; kompakt verzija, do negdje 2008 godine jedini aparat koji je imao originalne modove za snimanje pod vodom, uz svu opremu uključujući blic, kućišta i kablove, 2006 me je koštao oko 10.000.00 kuna, i to je to.

 

Sada dolazi lagano vrijeme kada će se moći pronaći koja veća suma kunica, pa sam lagano u planovima za kupnju nečega ovakvog, makar sam pasao i kojeg Canona, iz subjektivnih, objektivnih i razloga što sam podosta toga pročitao o općenito firmama, modelima, pogkedao filmova na YT-u, po onome što meni treba, priča i knjiga su ostale na jednomu slovu, NIKON{#}!

 

U ponedjeljak sam bio u dućanu firme "Fototeh" na Prisavlju kod Boćarskog Doma, i tako sam se ugodno popričao sa jednom gospođom, ma što god da sam ju pitao, ima i na sve odgovor, a ako ga trenutno nema, biti će tu prije nego i ponovno se sjetiš pomisliti na njega. Iskreno, zagledao sam se ja i na najnoviji model Nikona, veliku 4 (nazivna cijena tijela u UK oko 5500 £, pa tko voli), ali, želio bih se naučiti voziti prvo na nečemu na čemu će općenito mi biti lakše, kako "tehnički" tako i "financijski", objektivi ionako odgovaraju s navojima na bilo koje tijelo.   

 

Nadam se da netko od kolega forumaša već ima Ovaj fotoaparat, pa ako nije bed, malo napisati nešto o njemu, koja slikica nije na odmet, bio bih vrlo zahvalan{#}!!