sasac uto 21.8.2018 12:40

Bok ne znam gdje bi smjestio ovu temu pa sam ju otvorio ovdje, neka admin slobodno prebaci temu ako smatra da joj nije mjesto ovdje. Naime imam turističku agenciju koja se bavi privatnim smještajem te uz nju i pripadajuću web stranicu, s obzirom da mi je turista i turizma preko glave odlučio sam se za promjenu branše, počeo sam uklanjati smještajne jedinice sa stranice, te ukoliko je moguće prodao bi web stranicu. S obzirom da google analytics nije instaliran u samu web stranicu jedine informacije koje imam su sa google my businessa i nalaze se ispod, uz web bi dao pristup google my business računu i pripadajućim mail adresama, google stranica je uredna i aktivirana, stalni klijenti se vraćaju godinama i potencijalni kupac ima soldinu bazu za nastavak poslovanja. Za dodatne info slobodno se javite u PM. Zanima me odokativna procjena vrijednosti ovakve stranice ukoliko postoji nekakva vrijednost iste. Hvala LP

https://ibb.co/kn6qJK

zeleni uto 21.8.2018 13:14

Ako mene pitas, stranica je bezvrijedna bez kontakta i dogovora / ugovora sa vlasnicima apartmana koje iznajmljujes.

Licno, ako ne bih mogao preuzeti veci dio ili sav taj biznis koji si do sada imao, ne bih uzimao ni stranicu.

 

Tako gledaj na vrijednost stranice s te tacke gledista. Koliki je potencijal za zaradu u toku jedne sezone. Koliko si zaradio, (totalna zarada - troskovi) zadnje 3 sezone.

Ako ti se to fakat ne radi, onda se rijesi problema za brze pare. Svi potencijalni kupci ce gledati ROI, koliko vremena ce trebati da se vrati ta investicija kroz zaradu.