Razni softverski problemi

Update biosa zagavio....pomagajte

VelvetOverlap pet 13.9.2019 01:37

Radio sam update biosa sa MSi live update 6 i zaglavio je usred updejta.... sta da radim? 

jel moguca opcija da probam ubit program posto jos uvijek to vrti i da ga pokrenem ispocetka? 

pretpostavljam da ce mi se skrsit bios ako ovako ugasim pc..

SamoPitam3 pet 13.9.2019 01:46
VelvetOverlap kaže...

Radio sam update biosa sa MSi live update 6 i zaglavio je usred updejta.... sta da radim? 

 A nista. Zasto si uopce radio update preko MSI live ? Nema goreg nacina. Odnosno, zasto si radio update, ako sve radi normalno - ovo je nebitno, ali se vodi kao pravilo da ne dodje do komplikacija. Ja ode spat, a ti napisi jel' se radi o toj tvojoj ploci ili... da ti kolege lakse pomognu.

VelvetOverlap pet 13.9.2019 02:02

da u win sam trenutno, od kad sam pokrenuo taj update.. nije se resetirao niti se gasio, samo su mi se u jednom trenutku "otkljucali" tipkovnica i mis... kad sam ga pokrenuo nisam nista dirao cekao sam cca 15 min, isao provjeriti sta se desava i odjednom mis radi, tipkovnica radi a on jos vrti update...

BlackMoon pet 13.9.2019 02:08

Upgrade biosa traje relativno kratko. Očito je negdje zapelo ili nije ni započeo proces nadogradnje, što bi bilo još najbolje. Ako ti rade tipkovnica ili miš, probaj "ubiti" taj proces. Onemogući firewall ako ga imaš, AV alat, blockere na browseru ako radiš preko njega i pokušaj ponoviti sve. Ako bude isto, opet ubij proces, probaj vidjeti na stranicama proizvođača ploče ima li koji recovery alat koji se spremi i pokreće sa sticka, kreiraj ga i probaj restartati računalo.