crni pauk pet 16.7.2010 18:48

Imam problem s operrom kad nešto pretražujem stalno mi izbaci ovo , npr idem u google napišem facebook  on mi izbaci ovo:

Moved Temporarily
The document has moved here.

i onda ja moram kliknati na here da bi me usmjerio na google rezultate pretraživanja facebook xP i tako mi javlja za svaku stranicu dal zna ko kako to isključiti '???

crni pauk pet 16.7.2010 19:06

Pa operu imam več duže vrjeme samo mi nešto u posljednjih mjesec dana nije htjela raditi ni opera ni chrome tako da sam ja prešo na firefox to i internet ex mi je jedino radilo i evo sad sam išo da vidim to da složim napokon tu operu da skužim zašt neče raditi , i idem u postavke i vidim da su mi neki proxy-ji uključeni , idem ja to isključim i vidi opera opet radi samo mi javlja onu grešku Iznenađen a sad zbog čeg je ta greška nevjerujem da sam nešto zaribo u postavkama jer imam operu na hr jeziku ,,,

vgetik pet 16.7.2010 19:07

Pokušaj vratiti Operu na default tako što obrišeš datoteku sa opera u datoteci opera (C:\Users\Tvoj akaunt\AppData\Roaming\Opera)

 

Samo pazi, ako imaš nešto važno napravi si backup podataka...

crni pauk pet 16.7.2010 19:14
deadman kaže...

Izbornik -> Postavke -> Napredno -> Mreža -> stavi kvačicu na Omogući automatsko preusmjeravanje i klikni na U redu.

 

eee hvala ti druže ovo radi Smijeh vjerojatno kad sam želio rješiti problem s operom sam maknuo kvačicu pa nije radilo , tnx  hvala i tebi vgetik da si se potrudil pomoči mi Izlanuo se

vgetik pet 16.7.2010 19:39
crni pauk kaže...

evo išo ja kako si ti reko C:\Users\dario\Application Data i tamo uopče nema mape opera ni ništa slično Iznenađen samo je jedna mapa i to je ona mapa od drugog programa (adobe audition 1.5) drugo ništa nema Iznenađen

Pa niti nebi trebao vidjeti zato što su skrivene datoteke, a da ih vidiš otiđeš pod folder options i staviš show hidden files.

 

Vidim da si riješio problem, ali ako ti zatreba da postaviš na defult operu.

crni pauk pet 16.7.2010 20:10

ček evo ga pojavio se Smijeh   omg kaj je sad to bilo sad ga vidim sad ga nevidim Smijeh  C:\Users\dario\AppData\Local\Opera\Opera evo to je moja putanja i javlja mi  10 foldera i jedan .txt dokument koji trebam izbrisati? da bi želio staviti na deuflat?

vgetik pet 16.7.2010 20:20
crni pauk kaže...

ček evo ga pojavio se Smijeh    omg kaj je sad to bilo sad ga vidim sad ga nevidim Smijeh  C:\Users\dario\AppData\Local\Opera\Opera evo to je moja putanja i javlja mi  10 foldera i jedan .txt dokument koji trebam izbrisati? da bi želio staviti na deuflat?

Kao što gore navedeno nemoj ništa brisat, ali ako ti ubuduće zatreba nemoj ići u local nego roaming  i jednostavno obrišeš cijeli taj fajl unutar opere(mislim na datoteku Opera unutar Opere) i tako vraćaš sve na default (kao da ga nikad nisi ni imao)