Razni softverski problemi

Nestao folder Inbox u Outlooku

Fuscho čet 19.12.2019 14:40

Pozdrav svima.

 

Zamolio bih za pomoć vezano uz Outlook365. Kolegici je nestao folder Sent u Office365 Outlooku i nestao je veliki dio maila (2000-2500 nestalo, oko 700 i dalje pokazuje u folderu). Zvali smo hosting službu i oni ne vide problem, odnosno kod njih je sve u redu i oni kažu da vide samo tih 700. Ja sam im pokušao objasniti da fali velika većina ali oni krivnju na nas prebacuju. Imamo 50 gb hostin, ali popunjeno je oko 60% tako da mislim da to nije problem.

 

U istom Outlooku smo dodavali email adrese za pristup zajedničkom kalendaru (s tim mailom pristupamo i OneDrive i Office365 alatima). Također maili koji nedostaju su većinom iz 2019. godine, ali npr. u rujnu ima poslana 2 maila, u listopadu 5 i tako. Pokušali smo obrisati account iz Outlooka pa ponovo napraviti na drugom računalu ali i dalje prikazuje (sinkronizira) samo tih 700. Isto kao i na webmailu.

 

Ne znam dal je vezano ali omogućili smo primanje tih maila i na poslovnim mobitelima. Problem je što se samo njoj dogodilo a nama ostalima u firmi radi sve normalno.

 

Pregledali smo sve opcije u Outlooku da nije slučajno uključeno da se brišu nakon određenog broja maila.

 

Zanima me što se moglo dogoditi, zašto joj nisu obrisani svi maili, nego je ostalo u svakom mjesecu po nekoliko.

 

Hvala 

C64 čet 19.12.2019 15:30

Jesi probao napraviti Recovery Deleted Items (desno od Sned/receive je Folder, pa ispod u sredini je opcija "Recovery Deleted Items)?

Probati na računalu na kojem se desio problem u originalnom Outlook profilu