ReiKo pon 5.5.2008 19:54

Uglavnom kad pokušavam bilokoji DVD pogledat na PC-u ne čujem zvuk.

Do prije par mjeseci je sve bilo ok, kad pokušam gledati film sa GOM playerom onda mi kaze da mi fali ac3filter ali izgleda da imam njega i ffshadow instaliran vec.

Probao sam vise DVD-a.

 

Ako netko sumlja gdje bi mogao bit problem zamolio bi da mi objasni postupak, ako baš treba i reinstalacija ffshadowa i ac3filtera (moze bit da je nesto kod njih otišlo) bio bi zahvalan !

 

Hvala!

ReiKo pon 5.5.2008 22:30

Napravio sam reinstall k-lite codeca i sad imam sljedeći problem :

 

U windows media playeru sve radi kako treba, čuje se zvuk i sve 5.

Ali kad probam pokrenut DVD sa GOM Playerom onda dobijem onaj error poznati i da pošaljem error Microsoftu :)

 

uglavnom jel zna netko u čemu je problem? Film se niti ne pokrene a već iskoči error :(

 

Hvala.

logic sub 8.5.2010 18:51

Problem je upravo ovo sto vecina savjetuje. Trpanje codec packovima je glupo, nepotrebno i vodi problemima sto ste naucili na tezi nacin. Deinstalirajte sve codec packove i codece koji instalirani naknadno kao i plyere koji ste instalirai poslije instalacije windowsa. Skinite media player classic home cinema i to portable verziju najbolej i snimite na disk. Pokrenite i to je to. 99% stvari ce vam raditi a ako ne radi skinite jos i gspot ucitate film u njega i reci ce vam koji codeci su vam potrebni i imate li ih na racunaru. AKo nema skinite samo taj sto vam fali. I jos mala napomena kod MPC HC treba podesiti par stvari da bi titlovi radili i to:

 

- view-options-output pod direct show video staviti na vrm 9 (renderless) a ako neko ima HD graficku stavit na evr custom preset da bi vam graficka preuzela dekodiranje a pod real media i quicktime staviti dx9

- pod subtitle-default style pod font staviti easteurope (238) zatvoriti i titlovi ce vam raditi.