Razni softverski problemi

awd cleaner mi je obrisao sve dokumente

pozedi ned 30.4.2017 17:21

Koristio sam awd cleaner i obrisale su se sve mape preuzimanje stoji ali piše nemoguče otvorit nije zadani program onda sve dokumente od worda se je obrisalo jednostavno važne stvari koje trebam nemam više ima li mogućnost povratka na staro kako je bilo šro da radim

Igzy20 pon 1.5.2017 12:35

Također koristim ADW već jako dugo i nikad nikakvih problema sa njim. Vjerujem da uzrok problema u ovom slučaju nije ADW već virus pošto je autor u drugoj temi napisao da ima problema sa web preglednikom i da mu umjesto početne strane otvara neku drugu.

 

Teško da bi ADW sam pobrisao i blokirao sve mape i dokumente bez da ima neki drugi uzrok.

pozedi pon 1.5.2017 13:38

uspio sam ih vratiti sad samo radi otvaranje interneta na kraticu dugme wwwna tipkovnici a ovo kad pritisnem na sliku mozzile otvori mape ne internet jeri u svojstva mi fali cilj mjesto cilj kako to napisati da se otvori google.Znači  ikona mozzile desni klik i na dnu imaju svojstva pa drugo ili treće cilj datoteke treba biti google ali neznam kako što napisati

Bacelj pon 1.5.2017 14:17

Treba 10 minuta da bi covjek rayumio sta si napisao! u taj cilj samo stavi putanju od mozilla exe filea. znaci nadjes gdje je instalirana i kopiras tu adresu.
NPR: 

 

C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe

Nadam se da sam razumio sta si htio pitati... :S

Igzy20 pon 1.5.2017 14:19

Bez ikakvog vrijeđanja i loših primisli, ajde ti prvo malo poradi na gramatici, dodaj koju točku, zarez, pa onda postavi suvislo pitanje. 

 

Ovo je jako teško za pročitati i shvatiti, a bez toga će ti teško netko moći pomoći.