dado1983 ned 7.7.2019 18:07

imam problem sa tipkovnicom u igramapos´nasa se retardirano

Npr. kad igram wot  WSAD tipke ponasaju se cudno naprijed tipka W kad drzim krene stane krene stane krene stane  tenk tako kad skrecem i u rikverc ne kuzim sta je sve sam skenirao windowsi cisti ima li netko da je imao takav problem...ovdje sve funkcionira samo u igrama zafrkava..

THX

Ajar pon 8.7.2019 04:20
dado1983 kaže...

Jesam stavio sam komande na strelice isto se ponasa,probao sam Metro igrati isto se ponasa wtf

 

 za ovaj posljednji metro (egzodus) ti mogu potvrditi da se jednako ponašao (kao što si opisao) i u mojem stroju (u svim ostalim igrama, pa i najnovijima, je u redu) pa sam ga deinstalirao. prije toga sam mijenjao postavke, pokušavao svašta (osim kupovanja bitno skuplje grafičke; ne isplati se samo radi toga). kraj priče. možda, ako izdaju popravke, ponovim instalaciju ali nije žurba. 

 

za tipkovnicu: ona nema veze (osim ako je bežična - tu može biti problema s vremenom reagiranja; žica je uvijek bolja opcija). ili radi ili ne (jednako za pojedine tipke).

ipak, prije nego što odustaneš, probaj još jedno: u postavkama igre isključi onu s "v-sync" (nekad piše i "wait for v-sync"). meni je u počecima baš ona pravila probleme, a sad je automatski isključujem za sve gdje to moguće. jasno, ako je graf. kartica "slabija", malo se poigraj smanjenjem postavki. možda pomogne. ja za metro nisam imao živaca (samo za ulazak u postavke se čekalo u nedogled).

dado1983 uto 9.7.2019 05:57

Probao sam stavit staru razer tipkovnicu i radi normalno u igrama wtf ova asus strix flare jos uvijek ima lag neznam sta je probao sam neke stvari ali nisam uspio,ima li tko ideju sta da radim,ajmo injzenjeri dajte malo ili cu je u zid polupat XD

cruijff ned 9.2.2020 22:57

imam hyperx tipkovnicu stara 2g. i do sada je radila super...sadda je poččela kodd pisanja neka slova duplo upisivati...probao sam podešavanja ali ništta ne reagira...isto tako kad igram šteka mi d,a...itd....kako dda riješim problem? hvala..!