Razni hardverski problemi

Par sitnih problema sa kompjuterom

dr. zlo sri 10.9.2014 22:11

Kompjuter mi se nekad nemože upalit zastane na boot screenu. Drugi je problem s USB portovima, neznan, valjda mi ne pripoznaje neke uređaje, tablet i mobitel nemogu spojit za pohranu podataka, tj. na mobitelu pritisnen šta triba ali se na kompjuteru ne pojavi ništa. 

 

U zadnje vrime san ima dosta problema s kompjuterom, to je sad sve rješeno, napravia san i par upgradeova; kad san uočia ovaj problem da mi se nekad neće da upali odma san ga odnia na servis tamo ga je čovik testira svaku komponentu po bar 10 sati i i sve uredu! Ali neznan, neželin da mi se opet nešto pokvari pa bi tia rješit ova dva problema, a i smeta da nemogu ništa pohranjivat na mobitel. Pokuša san sa instaliranje drivera pa isto ništa.

softwaremaniac sub 13.9.2014 00:26
dr. zlo kaže...

Koji PC Suite? Mobitel mi je Prestigio 3540, iša san vidit ima li na njihovoj stranici i imaju samo driveri za mobitel i manuali. Hard disk je first boot device.

Sad vidim da ga nema. Mislio sam da postoji jer su svi mobiteli koje sam dosad imao imali svoj zasebni PC Suite. Na stranici nisu driveri nego firmware. Driveri su ovdje. Opiši to tvoje povremeno nebootanje. Što se dogodi kad se PC ne boota?