GAMERANGER sub 5.5.2012 08:13

ovako navedenu konf.mozete vidjeti pod moj pc imao sam peoblem sa gasenjem ali to sam rijesio e sad opetm je nastao neki drugi problem kada upalim pc sve je normalno ali kada pokrenem neku igru cuju se neki cudni zvukuvi koji se prije nisu culi mislim da dolaze iz napajanja zvuk mi se cini kao zvuk struje ili nesto ali kad izadem iz igre taj zvuk nestane...ali nejavlja se uvijek taj zvuk ali u 80% slucajeva se javi...sta bi moglo biti jel problem u napajanju?

maxy0 uto 9.2.2016 12:20

vec neko vrijeme mi se dogada da mi kuciste najedanput pocne cudno zvucati... i to se dogada prilicno cesto, skoro svaki dan ali ne na dugo vrijeme.. obicno kada pocne pustati taj zvuk malo ga udarim sa strane i prestane. jel zna netko koji bi to mogao razlog biti? mozda prasina? 

keky911 uto 9.2.2016 13:29

Vibracije, npr ja jedan hard nemam u ladici nego je zašarafljen blizu stranice i od vibracije se čuje po stranici, inače meni jedan  120mm vent kad upalim komp ko da će se raspast al niš to nije :D , a za ovaj problem gore kao što je neka napravi kao što mu je rečeno, izvadi stranicu i poslušaj gdje se čuje, možda i napajanje može držat ali možda nije ispravno.....tak da probaj poslušat.....