Predstavljanje

Kojim se sportom bavite

sub_zero pon 25.2.2008 20:14
klejton kaže...

Biciklizmom (što brdskim, što po ravnome) i stolnim tenisom, ali sve rekreativno.

 ja sam se isto bavio biciklizmom ne zanm kako se taj tip zove ali znam da je bicikli vrlo lagan i puno košta
mislim da se zove brzinski ili tako nešto

tenis junkei
Adisuki pon 25.2.2008 20:16

Parkourom :P trenutno :)

 

Inace sam strastven teniser :D - sto ne znaci da dobro igram, neg samo da volim igrati :D hihi


"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Enkidu pon 25.2.2008 20:32

Pa, ne bavim se nijednim sportom fanatički, ali bavim se sa nekoliko rekreativno.
Najozbiljnije se bavim biciklizmom, jedno dva-tri puta tjedno (kad nemam ispite i nisam prehlađen kao trenutačno). Ne palim se na spuštanje nizbrdo niti neke trikove, skakanje i takve stvari, za mene je idealna vožnja što brži cruising po asfaltu, sa tu i tamo malo krivina, uzbrdica, nizbrdica i lijepog krajolika (nešto kao NFS 3 :) ).
Osim toga se već neko vrijeme bavim body buildingom, s time da ne idem u teretanu, niti pijem ikakve proteinske napitke, već samo malo vježbam kod kuće (sklekovi, trbušnjaci, utezi i slično). Nisam kao bilderski fanatici, samo želim na plaži malo bolje izgledati.
Nadalje, ljeti (negdi od 15.5. do 15.9.) idem redovito plivati na more (kad nisam na piciginu sa frendovima), a ostatak godine svakih par mjeseci odem sa prijateljima na planinarski izlet na Mosor ili neku drugu planinu.
Osim toga mogao bih reći da se i amaterski bavim streljaštvom, utoliko što imam zračnu i gađam njome u limenke i slično, zajedno sa prijateljima kad odemo na Mosor ili drugdje. Nisam član streljačkog kluba.
Dosad sam tri puta jahao konje i zaljubio se u jahanje, planiram uzeti tečaj jahanja i naučiti to.
Također u planu je tečaj windsurfinga iliti jedrenja na dasci. Jednom sam išao sa jednim prijateljem na jedrenje i odmah sam se zaljubio u taj sport kad sam vidio njega kako juri po vodi.
Mislim da bi to bilo to.
E, da, tu i tamo bacim na košarku sa prijateljima, ali to je vrlo sporadično. I praktično svaki put dobijem loptom ili po nosu ili po malom prstu (koji sam ozlijedio već dvaput :) ) jer sam nespretan po prirodi (ta igra mi donekle ide jer sam visok 208)... Isto mi je draga košarka.

 

Face... girls have a face ? Where is that located ?
zz22 pon 25.2.2008 20:38
Adisuki kaže...

Parkourom :P trenutno :)

 

Inace sam strastven teniser :D - sto ne znaci da dobro igram, neg samo da volim igrati :D hihi


Za sve strastvene parkourovce...uživajte!  link 
Namigiva

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
diablo pon 25.2.2008 23:01

Bildanje bicepsa i tricepsa pol-litrenskim bocama, naravno dozirano da se izbjegne tzv. muskulfiber iako ponekada ga je jednostavno tesko izbjec, posebno kad se pretjera vjezbanje subotom.

Naravno, konstantnim vjezbanjem paralelno se oblikuju i konture trbuha dajuci posve nov izgled idealnog muskarca kakvog bi svaka majka za zeta pozeljela.

l337_m4n uto 26.2.2008 22:30

redovito treniram nogomet jakoo dugo, s tim da se ovako u slobodno vrijeme bavim parkourom, a volim i posuditi bmx od lege pa malo koju foricu nabaciti, a znam ih puno, moš si mislit. inače obožavam bicikle....a ponajviše BMX-e


Nisam se potpisao!
BugSU uto 26.2.2008 22:43

ovde...bivshi sahista koji je imao svetlu buducnost samo da nisam ziveo u ovoj crap drzavi :/ i naravno '99 godine (posle 5godina zvanicnog treniranja) sam prestao :/

luigi92 ned 2.3.2008 16:53

Košarka!!!!

To je najbolji sport na svijetu. Nevjerovatno je važna taktika, kretanje i razmišljanje, za razliku od nekih sportova gdje ko majmuni trče 100 metara da bi promašili okvir od osam metara, visok dva metra.

BTW zabavno ak imate dobru ekipu, pa haklate 3 na 3!!!!