Armor čet 4.12.2008 16:15

Božić je blizu, kako to na vas djeluje;dal ste sretni u isčekivanju tog blagdana...

Meni osobno je najbolji tjedan u godini onaj od badnjaka do nove godine.

To je posebni osjećaj.

 

Dal idete na polnoćku, kitite bor i sve vezano uz Božić pišite tu.

BugSU čet 4.12.2008 16:28

jooj ja najvise mrzim ovaj period godine ,bozic,nova godina,pa malo posle uskrs....aaa mrzim to ...i sve zato sto se sve nekako umiri ,stisa....mrzim to...najvise se radujem tamo od pocetka 5 meseca pa do 11meseca...najbolji period godine :) barem meni :)

Sint1 čet 4.12.2008 16:48

Tradicionalno moj daleko najgori dan u godini je badnjak! Dan zapocinje uvijek isto, tradicionalnom obiteljskom svadom za rucak (prok... bakalar koji uvik ima okus po kartonu i od kojeg sam cili dan gladan), poslije svade ne dobijem ni kune pa tako provedem dan gladan bez kune i totalno pijan i u depri. Onda se to tako nastavlja u slicnom raspolozenju do iza nove godine ciji mi je docek uvik predstavljao prisilno slavlje i veselje sto mi se uzasno gadi. Najgore razdoblje u godini jedva cekam da prode.

Horagio čet 4.12.2008 18:59

Najdraži dani u godini su upravo na Božić :) Pokloni sa svih strana (primam i pare:), hrane i pića kolko hoćeš, dobar štimung, i najvažnije, nema škole, Šta će ti više. Istina jest da je tijekom ljeta isto super, ali ipak.... Svaki period je zakon na svoj način.

 

link - Evo kako beskralješnjaci i ribe slave Božić. Nisam mogao naći kvalitetnu eng. verziju uz originalni video, ali, ovo je isto izvrsno :)

Bukva pet 5.12.2008 02:37

Tjedan od Božića do Nove godine -> najdraže doba u godini

Iako mi mrak padne na oči kad se sijetim Badnjaka i family reunion.

 

Nemam djevojku trenutno, tako da bi ove godine novogodišnji blagdani mogli biti jako zanimljivi SmijehNevinašce