Periferija

SteelSeries 3H |headset| review by nul-3

nul-3 sri 8.8.2012 19:57

Ime proizvoda: SteelSeries 3H Gaming Headset

 

O headsetu: Ovaj headset nabavio sam za 250kn, vrlo su dobre i svakako vrijede te novce. Malo mi je bilo žao kada sam vidio da na eBayu koštaju 23$. Od njih sam dobio ono što sam očekivao, a to je kvalitetan zvuk, dobra izrada te ono najvažnije: udobnost i funkcionalnost. Svakako nije svejedno kada na glavi imaš loše sklepan komad plastike ili kvalitetno obrađenu kombinaciju umjetne kože, spužve te plastike. One same po sebi nisu pre udobno i svakako ima boljih i udobnijih, ali ima ona jedna stara: koliko para toliko muzike! Imam dosta veliku glavu, tj. visoku, ali sluške mi pašu tako da svi vi s velikom glavom možete slobodno računati na to da će vam pasati. Kvaliteta zvuka je odlična. BF3 je jezivo igrati, zvuci metaka, koraci neprijatelja, projektili...koda ste na bojištu. Ali naravno, ima tu i boljih zvukova i nikako nije savršen, no meni sasvim dovoljan. Bas je balansiran, i mogu reci da sam otkrio dosta novih instrumenata u meni dragim pjesmama.

 

Mikrofon nije za snimanje, ali za razgovor sa suborcima na TS-u, sasvim dovoljan. Kabel dovoljno dug i sigurno će doseči vaše kučište, na njemu se nalazi i kontroler glasnoče. Kontroler glasnoče sadrži volume kotur (+-) te sklopka za paljenje odnosno gašenje mikrofona- napravljen je također od jeftine plastike.

 

Duljina kabla: 2 metra

 

C/P specifikacija:

 
Headphones:
- Frequency response: 10 - 27.000 Hz
- Impedance: 50 Ohm
- SPL@1kHz, 1Vrms: 102dB
Microphone:
- Frequency response: 50 - 18.000 Hz
- Pick up pattern: Non-directional
- Sensitivity: -40 dB
- Impedance: 2.2K Ohm

 

---eBay.com kupovina----...............23$

 

Kvaliteta izrade: 7.2/10

Kvaliteta zvuka: 8.0/10

Udobnost: 7.5/10

 

+ kompaktnost, dizajn, dimenzije, masa..... {#}

- umjetna koža, jeftina plastika, mikrofon ...{#}

 

Dojam: za 23$ svakako odlične slušalice, kvaliteta zvuka na nivou, pašu na svačiju glavu, nisu neudobne te su kompaktne i oni koji puno putuju (lan partji, putovanja) svakako će biti zadovoljni. Problem je što ne dolaze sa kutijom.

 

Par slika:

         

 

 

 

 

I za one koji volje naljepiti pokoju naljepnicu: