Periferija

Plantronics Gamecom 380, iskustva?

display name ivo pon 30.4.2012 19:54
display name ivo kaže...

Pozdrav!

 

Kako ne mogu naći 377 koje su mi prvi izbor jer vidim da se više ne proizvode, razmišljam o kupnji 380 koje su im "kao" zamjena ili nasljednik. Jel ih ima netko? Kakve su?

Pa čuj ivo, ja sam ih uzeo i super su! :D

 

Ne, ozbiljno, uzeo sam ih i preporučam ih svima! Bolje su nego što sam očekivao!

Vapor pet 29.6.2012 19:25

Do sutra ću ja napravit.

 

Ali inače pokraj mene radi ventilator na najjače, ne puše direktno u mikrofon al je buka koju on proizvodi prilično velika. Na 20-30cm je od mene i ljudi s kojima pričam kažu da se skroz čisto čuje

 

xZero sub 24.8.2013 21:15

Postao sam vlasnik navedenih slušalica i sve što mogu reći je da sam vrlo ugodno iznenadjen omjerom ulozeno/dobiveno. Naime ono sto se dobije, usporedivo je sa mnogo skupljim slušalicama, pa čak i od nekih skupljih modela Philipsa, Sharkoona i sl.
Preporuke. {#} 

franev8 uto 24.12.2013 23:08

Pozdrav, posjedujem navedene slusalice vec oko godinu i pol pa da i ja dam svoje misljenje. Odmah da uzmemo u obzir slusalice su iz "nize klase" gledano po cijeni proizvoda i po meni su siguran pobjednik te klase u svakom pogledu. Posto svako ima svoj ukus ja cu iznjeti svoje misljenje o slusalicama nakon tolikog iskustva s njima. Prvo sto mi se dopalo kod njih je udobnost i kvaliteta zvuka, ali po mom misljenju mikrofon nije kvalitetan. Sam taj sistem sprijecavanja okolnih zvukova i vlastitog disanja ne funkcionira i mikrofon mi ne daje kvalitetan zvuk kao sto npr. usb kamera daje. Zvuk koji slusalice daju je vrlo kvalitetan pogotovo ako ga usporedim sa zvukom hi-fi slusalica (Grado Prestige Series SR-60i koje sam imao prilike koristiti) te se mogu vrlo dobro nositi s njima u "tihom slusanju" ali naravno cim se zvuk pojaca do gornje granice vrlo dobro se osjeti razlika u snazi i kvaliteti koju pruzaju. Nemojmo zaboraviti da su Gradio skoro pa 3 puta skuplje slusalice tako da dajem jedan veliki plus plantornicsu u vidu zvuka. Nose se vrlo dobro u dubini i visini jedino mala zamjerka mi je zbog toga sto su to gaming slusalice nemaju dovoljno jak bas ali to sam rijesio koristenjem programa THX true studio koji slusalice podize na jos veci nivo kvalitete i svakako preporuke za njega. O samoj kvaliteti izrade slusalice su prozivjele nekoliko padova sa stola, ali unatoc svakodnevnom koristenju nema na njima tragova ogrebotina ili izlizanosti materijala stoga plus takoder za kvalitetu izrade. Nakon godinu dana koristenja pojavio mi se problem s kontrolerom glasnoce na njima, naime kad je pojacan do kraja gubi se tonalitet na desnoj slusalici tako da kada zelim pojacati na 100% kolutic moram okrenuti 95%. Eto ukratko svakako preporuke za plantornicsa jer za te novce tesko da postoje bolje.