PC igre

The Walking Dead (Igra)

SebaOS sri 4.7.2012 15:30

Imamo hrpu tema o datumima izlaska novih epizoda, intervjua i sličnog, ali nisam našao official temu za igru. Ako sam propustio negdje, ispričavam se i tema može ić u smeće :) 

 

Tko nije u toku - radi se o Telltale-ovoj adaptaciji stripa i serije The Walking Dead. Nekako mi više naginje stripu, iako se u igri pojavljuju i stvari iz serije, a kojih nema u stripu. Specifičnost igre je da se radnja razvija ovisno o tome što kažete/napravite, kog odlučite spasiti i slično. Cijela igra izlazi u epizodama, svekupuno njih 5, dok je trenutačno akutalna 2. koja je izašla prije nekoliko dana. 

 

http://www.telltalegames.com/walkingdead/

 

http://www.ign.com/games/the-walking-dead-the-game-episode-4-around-every-corner/pc-100880 

 

IGN ju je ocjenio sa 8.5, otprilike negdje jednako kao i moji dojmovi.. Svakako odigrati, iako na prvu ne djeluje spektakularno. 

SebaOS čet 5.7.2012 00:58

Ne može se to dvoje uspoređivati, ali je igra vrlo dobra. Sys req bi trebali bit mali ili nikakvi, pogledaj gameplay videe, igra ima nekakvu polu cartoon grafiku, zato sam i rekao da ne ostavlja neki wow dojam na prvi pogled. 

Alex Mercer čet 5.7.2012 01:05
Comi123 kaže...

Serija mi je jedna od omiljenih u poslednje vrijeme. Sumnjam da je igra takva ali svakako bi zelio dat sansu, jos ako ima imalo survivor elemenata... Kakvi su PC zahtjevi?

Ukusi...

Evo meni je naprimjer serija čisto solidna, ništa posebno, dok mi je igra vrhunska.

thuglife čet 5.7.2012 08:43
SebaOS kaže...

Ne može se to dvoje uspoređivati, ali je igra vrlo dobra. Sys req bi trebali bit mali ili nikakvi, pogledaj gameplay videe, igra ima nekakvu polu cartoon grafiku, zato sam i rekao da ne ostavlja neki wow dojam na prvi pogled. 

Cell Shading ima dosta igara, neznam zašto bi itko stvorio predrasudu o igri na temelju toga.

Inače, igra mi je bolja od serije, ako ništa, onda zato što se u igri ne nalaze one dvije nemani, rickova žena i derište.

SebaOS čet 5.7.2012 11:31

Slažem se svakako, odibrao sam i Borderlands sa užitkom, a slična je grafika. 

Jel netko probao ne odrezat nogu onom tipu na početku druge epizode? Pa što se dogodi dalje, jel se i dalje nekim spletom okolnosti pojavi u motor innu i umre?  Bez priče o daljnjoj radnji, nisam daleko stigo još :D 

thuglife čet 5.7.2012 17:34

kaj se tiče serije, ne znam koliko je vjerna stripu jer ga još nisam pročitao, ali brate, s2 je dosadna za po{#}dit

Toliko sam zamrzio farmu u drugoj sezoni da mi je pao mrak naoči kad sam je opet vidio u igri ( znam da se ona Hershelova pojavljuje u prvoj epizodi al' opet, farma je farma ), srećom, ep. je ispala izvrsna.

SebaOS ned 8.7.2012 13:44

Prešao sinoć drugu epizodu, stvarno svaka čast telltaleu, priča je na vrhunskoj razini! Čak se i isplati čekanje između epizoda, ako znam da stignu smislit kvalitetan nastavak priče, a kako se čini, 3ća epizoda može biti samo bolja :D 

thuglife ned 2.9.2012 11:42

Vidim da ovdje Kenny ne pomaže Leeu kada ga priklješti zombi, valjda ovisi o prijašnjim odlukama i načinu na koji ga se tretiralo, uopće nisam znao da postoji ovakav scenario. Doslovno se mjenjaju na desetci malih, a opet primjetnih stvari iz epizode u epizodu, baš zakon. :D

Praetorian1 pon 3.9.2012 13:53
mar123 kaže...

Da to je super, sam igrac stvara svoje misljenje o likovima i prikljanja se onima s kojima dijeli misljenje.

Igra je baš odlična, i baš igračeve odluke utječu na razvoj priče i na same likove. 

mar123 pon 3.9.2012 15:07
thuglife kaže...
quickr kaže...

Prokleti Redneck :D Nisam mu pomagao od prvog dana, totalno mi je antipatičan, i on i njegova obitelj...Žao mi je kaj je carley umrla :(

Nije morala koliko ja znam.

je morala je