scOOby sri 14.8.2013 01:46

evo da se i ja javim ovdje... ovako ovo je igra koja je u meni izazvala totalni hype...WOOOOOOOW!!! {#}  možda radi staža u TDU2 i sličnosti, možda jer sam ljubitelj customizationa ili možda radi Modaf*ckin' ogromne mape za free roam {#}...sve u svemu ovo ide na preorder, e sad jedini problem...radi vas s kojima sam uživo u Racing igrama na kompu bi ju uzeo za komp, ali s druge strane, pun mi je više ku*ac kupovanja novih komponenti za komp da bi ju mogo igrat kak se spada {#}{#} ...pošto če ovo biti nex gen igra, imat če ziher veliki konzolitis problem pa mi se sve više čini da ču ja najvjerojatnije kupiti PS4 i tamo ovo rokati...igra je još daleko od izlaska ali polako razmišljam di ču i kako ču ju igrat...ništa nije ziher, pa možda samo nju kupim za PC, jer sam se definitivno odlučio za konzolu od 2014 nadalje...ako bude ekipe koja je s menom imala 1000+ sati na TDU2 {#} onda je velika vjerojatnost da ju uzmem za PC ali ako večine nebude, uzimam ju za PS4...

 

 

 

@flash  vix mamicu ti ljubim, pa di si sunce babino? nema te ko 100€, evo kak sam i gore naveo, neznam oču li ju uzet za PC ili PS4, Jozo isto nezna dali če ju opče uzet, radi dosta i nezna jel če imat vremena za vožnju toliko...de dodaj me na Face ili na skype  ili bilogdje...PM mi pošalji koju od društvenih mreža imaš da te dodam...nije bed napravim ja i trosjed ako baš treba... {#}

Hrvek1909 pon 28.7.2014 10:33

Žao mi je što nisam ovo ranije vidio da isprobam betu, pa jel može par dojmova od vas koji ste probali?

Nešto što me najviše zanima

- fizika auta

- igrivost s volanom (ak je neko sa H-shifterom i kvacilom, nek ostavi dojam)

- mapa (lokalne ceste, autoceste)

- only multiplayer??

 

St0ka pon 28.7.2014 22:50

Pošto keyevi nisu svima poslani u isto vrijeme neki su igrali cijeli tjedan a neki dobili 2-3 dana igre (kao ja npr.) Prva misija te odma baca u vatru, voziš SVT Raptora, moraš uteći djelatnicima MUPa i uz to sve moraš prolaziti kroz checkpointove i još uz to postoji vremensko ograničenje. Nakon toga dobiš Camara iz '69 i ideš na utrku i ustvari nakon toga počinje single player priča. Igra je odmah prepoznala G27 i nakon malo čačkanja po opcijama bez problema  se namjesti H gate sa kvačilom, čak i shift LEDice na G27 su radile.

 

Vožnja je ipak više arkada nego simulacija, i nekako mi se čini kao da nema neke velike razlike između auta, npr. vožnja 370Z i SRT Challengera se nije previše razlikovala, iako bi se očekivalo da će SRT puno više bježati zadnji kraj, no nije.

 

Šteta na autima je vizualne prirode i mogla bi biti detaljnija.  Npr. ako udariš sa jednom polovicom auta u nešto svejedno će udubljenje biti na sredini, doduše ja sam vozio gotovo isključivo sa pogledom iznutra pa onda i nisam toliku pozornost obraćao na štetu.

 

Ono što mi se ne sviđa je to što i kad voziš sa pogledom iznutra i dalje se vidi HUD, što meni osobno smeta, radije se osloniti na ono što dobijem sa autom.

 

Nadogradnje auta mogu biti i vizualne i performance, vizualno je nešto kao što je nekad NFS bio gdje dodajete branike, spojlere haube...Isto tako nadogradnje idu postepeno, tak da prva nadogradnja je za sreet racing, iduća skupina nadogranji je za offroad racing, nakon toga nadogradnje idu prema tome da auto bude više sa utrke na stazi nego za street racing. Mapa je cijeli SAD, u beti se startalo u Detroitu.

 

Beta je bila 15GB za skinit, full igra može lako imati i više zbog feedbacka od bete.

Imperator01 uto 29.7.2014 11:16

Kod ove igre me najviše zanima offroad gameplay na ogromnim open world mapama.

Iskreno jedino to me i zanima,jer imam i više neg dovoljno igara po asfalnim cestama/podlogama.

Ako uspiju pogoditi onaj feeling koji je imao Smuglers Run na ps2 meni dovoljan razlog za nabavku.

 

L3gioNAR00 uto 29.7.2014 12:28

Ja sam dobio key u srijedu a beta bila gotova u petak.Pa dok se skinulo tih 15gb nakon 16h tek sam u četvrtak nešto odigrao.I odmah primjetio da je to nova Test Drive Unlimited igra.Oni koji zele offroad na velikim mapama nek igraju igru FUEL.The CREW kupujem odmah jer obozavam takav tip igara kao TDU.

izvone uto 29.7.2014 14:02

Ja jedva čekam ovu igru. Obožavam tuning i od NFS undergrounda 2 nema takve igrice. još je Most Wanted onaj prvi (meni najbolja igra ikad) još imao dobar tuning ovo ostalo sve vozi se i skupljaj aute po gradu. Ovo je prije realno bilo,ne da skupljam pare da bi našao ferarija sparkiranog na cesti i uzeo.

 

Nadam se da će malo poboljšat grafiku,na youtubeu mi se čini slabija od očekivanog. 

 

Uskoro ću ju preordat pa se vidimo na stazi :)

DrNasty uto 29.7.2014 14:13

Mene najviše interesuje mapa, odnosno što će se moći voziti coast to coast u USA, jedva čekam.

 

Kako bi uporedili zahtjeve hardverske sa recimo TDU2? Da li bi ono što je vrtilo TDU2 moglo vrtiti i ovo?

 

EDIT: Gledam na YT beta gameplay, mapa se uopće ne čini tako velika. Rekli su da će coast to coast trebati sat i pol vožnje, ovdje djeluje da se može prepišati u 20ak minuta. Jel to baš tako ili je dosta veća?

St0ka pet 8.8.2014 20:11
DuckyYou kaže...

Da,beta je samo vani.

 

Samo je fora,za one koje misle kupiti orginal. Ako kupe betu,dobivaju popust na orginal igru.

Beta se ne kupuje, samo se trebalo subscribeat. I dobio sam kod.