PC igre

Gamersject Lan Tournament #3

deathmolt sri 28.4.2010 18:10

Nije prošlo mnogo vremena, a evo nas već s najavom novog LAN turnira, točnijes najavom Gamersject Lan Tournament-a #3 powered by HGspot koji će se održati od 16., 17. i 18.07.2010. godine! Nakon što smo priveli kraju Gamersject lan party #2, odmah smo se bacili na planiranje novog eventa .
Kad se prašina slegla, strasti smirile te nakon što smo dobili odličan feedback od stranih timova, sve sve je vodilo ka novom turniru.

Ovaj put selimo se južnije, u drugi po veličini hrvatski grad, Split.
Ovim turnirom želimo vam pružiti nešto više od gaminga, želimo da sve ovo doživite na novoj razini.
Turnir će sadržavati natjecanja u Call of Duty 2, Call of Duty 4, Counter Strike:Source, DOTA te Pro Evolution Soccer 2010. Bit će to trodnevni "TUP" event koji nije još viđen na ovim prostorima, zato se pripremite!
Ovoga puta, neće se igrati na 44 računala, nego na 60 računala i 8 playstation-a!! Zbog toga možemo reći da nas očekuje najveći gaming event u ovom dijelu Europe ikada i to nigdje drugdje nego u Splitu za vrijeme ljeta!

Kotizacije su ostale iste za većinu igara, osim za Call of Duty 4. Koatizacija je povećana, no samim time i novčane nagrade su povećane.
Kao i do sad, svi pobjednici dobivaju novac na ruke odmah po završetku natjecanja., a osim novčanih nagrada, možete opet očekivati i hardware nagrade koje dosad nisu nikoga iznevjerile!
Timovi koji namjeravaju doći te im je potreban smještaj, neka nas kontaktiraju te će mo im ponuditi nekoliko rješenja.                          
Kao što smo već spomenuli, želimo ovaj turnir podići na neku drugu, višu razinu pa smo tako napravili listu klubova koji se nalaze u blizini održavanja eventa.

Da bih vam boravak bio što ugodniji napravili smo popis klubova koji su u blizini samog eventa.
Možete očekivati temperature iznad 38 stupnjeva tako da je rashlađivanje na splitskim plažama neizostavno. Više o svemu tome možete naći na našoj stranici LAN stranici.

Split ima dugu povijest , pa cete tako moci uzivati i u brojnim "dosadnim" znamenitostima :)

S ponosom sada možemo reći da su prijave za Gamersject Lan Tournament #3 powered by HGspot OTVORENE! Nadamo se da ćete nas podržati svojim dolaskom kao što ste to radili i do sada i da ćemo se svi zajedno zabaviti kao nikada do sada!

carcharodon sri 28.4.2010 18:24
Šef kaže...
Gledam ime teme i pomislim: meh, to je opet ZG. Super je da se turnir održava južnije, ali ipak 'prejužno' za mene, kad će u Zadru biti?

Isuse sjedi na bus i idi pa imas 100 kilometara do splita sta kukas,ja se premisljam da iz broda dolazim,idem ako bude love 100%

AmD sri 28.4.2010 20:31

cod4 je 5v5 - ali ne vrijedi ti ici sa mix timom ili nekim lowarama jer ce doci top europski timovi - tipa power gaming, h2k, speedlink, fnatic...ja cu doci pa se vidimo :D - p.s. ako ide netko iz slavonskog broda pm me pa da probamo smislit nesto za prijevoz - ak nas je vise jeftinije ce nam biti =)

gamersject.zero pet 30.4.2010 15:48

Igra se 5v5 sve igre osim PES koji će biti 1v1 (možda i 2v2). Što se tiče upada, upad je 250 € jer su ovdje zaintereisrane velike ekipe iz Europe koje će doć na ovaj turnir, do danas smo primili poruke od timova kao sto su Fnatic, H2k, Dignitas, bivša eSuba - Power Gaming, Reason, YoYo Tech itd itd. a broj timova zainteresiranih svakim danom raste. Tako da ako će netko htjeti doći pogledati kako igraju pravi profesionalci moći će :)