HAL čet 28.1.2016 14:04
četvrtko kaže...

Supp, vjerojatno cu je skinuti, ali sta je ovo kao neki singlplayer, ne razimjem....

 

Ako ne razumiješ kakva je ovo igra uopće, definitivno ti ne preporučam trošenje vremena na skidanje.

 

Ova igra je MMO, što ti je 10 sekundi "googlanja" moglo reči, uz to je ovo je korejski MMO i to MMO sa iznimno složenim combat sustavom, tako da definitivno nije za početnike, jer ćeš izgoriti jako brzo.

 

Za ulazak u svijet ovakvih igara rađe odaberi nešto tipa WOW, tj. igru koja je rađena za zapadna tržišta, tj. prema zapadnim standardima.

RuBiK uto 2.2.2016 22:12

Da priložiš nekakve dodatne informacije vezane za error možda bi ti mogli pomoći.
Anyway igram igru jedno 3 tjedna, 42. level sam. Ovo je prva MMO igra koju sam zaigrao i nije mi dugo trebalo da shvatim kako stvari funkcioniraju.

Mquany čet 3.3.2016 02:01

   Idem cistiti disk veceras i vidim da imam instaliran Blade and Soul, nisam imao vremena da prije probam pa reko veceras cu prije nego sto porbisem igru da vidim kakva je to igra. I tako poceo malo igrati i igrao i jos malo igrao. Zabavna je igra, neznam bas puno o igri, ali assasin class koji sam uzeo da igram je vrlo zabavan. Onako za malo odmoriti mozak igra, lagano lvlup, sad sam lvl10 i napravio sam gresku sto sam upgrade 10 puta wep sto sam ga dobio pa sada one shoot sve zivo lol. Combat je definitifno fun, igra ispolirana, onako dosta se toga moze podesiti, prilagoditi svom stilu igranja, od kontrola interface itd... Ako volite kung fu, ninje i opcenito azisku kulturu, probajte, sviditi ce vam se.

Baldurion pon 28.3.2016 09:58

Instalirao igru pa ću malo odigrati. Čini se super igra, samo ne znam koliko će me držati pošto mi je prva igra ovog tipa bila WoW  Napravio sam lika, Assassin na Ebon Hall serveru. Ako neko igra neka mi javi ovdje ili na PM nickname da ga dodam