PC igre

American Truck Simulator

suMaper čet 30.1.2014 15:39

 

Gradovi u 18WoS su veci i raznovrsniji i po izgledu i po velicini nego u ETS2, naravno amer ambijent se podrazumjeva. Po do sada objavljenim slikama za ATS ja ocekujem slicnu velicinu i raznovrsnot sa pojacanim amer ambijentom i naravno grafici primjerenoj danasnjici. Ja cu biti sa tim bas zadovoljan, jer ja ne mogu ocekivati gradove velicine Berlina u OMSI-u ili Münshena u "City Bus Simulator 2 - München" posto pravljenje tako velikog grada zahtjeva jako mnogo vrijemena i zbog toga je jedan takav grad ustvari i jedna igra (tj. cjelina).
A ako netko bas preferira gradsku voznju ima toga u STDS, gdje pored jednog gradica ima i jedno manje naselje ...

SimeKZ kaže...

''catch you on the flipside''

Ja sam stavio par fotki ali mnogo vise o 18WoS LH ima na njegovoj stranici pa cak i full demo (samo 113 MB), doduse samo 60 min. ... {#}

Hrvek1909 pet 28.2.2014 16:30

Spominjete gradove ETS2, prvotno su trebali biti veliki gradovi, ali posto je igra neoptimizirana i ne prilagođena većini korisnika, smanjili su gradove..

Iskreno se nadam da će ovdje napravit low grafiku, a igrivost strašno veliku

Prvotno lokalne ceste, a ne dosadne monotone autoceste, a onda malo ekonomije uvesti za nas igrače koji to želimo (najviše vođenje svoje firme u kojoj bez rada nema velike zarade ili čak i gubitka novaca)

Jer ovo u ETS2 je smijurija naspram recimo American Long Haul koji ima straašno puno cesta i i dalje ga ponekad upalim..