vrinho sri 7.8.2019 09:32

Nešto takvo bi mi trebalo pa si još isto razmišljam. Imam doma onu malu brusilicu i prije koji mjesec smo kupili još onu ručnu mješalicu i bogme se dosad naradila na vikendici i sve radi super tako da moja iskustva s Parksideom su dobra.

CyberDemonVZ sri 7.8.2019 10:54

Najbolje je da Lidl ima jako dobro sređenu garanciju i povrat robe. Crkne, pokvari se, ne sviđa ti se... Odeš u Lidl, uzmeš novi ili na blagajni tražiš novce natrag.

Čuvaj račun i garanciju! :D

dv14 čet 8.8.2019 10:59

Je, što se tiče omjere cijene/kvalitete, Parkside je odličan. A tu je još i garancija koju priznaju bez prigovora.

 

Ja sam sebi opremio malu radionu sa uglavnom Powerfix/Parkside alatima. Čisto za kućnu uporabu, da ne moram okolo posuđivati alat. Uglavnom sam svaki put kad je stigao alat, nešto kupio i polako skupio. 

 

Od velikog seta gedora, odvijača pa do ubodne pile, bušilica, brusilice itd.

 

 

EDIT: Sad su baterija i punjač za 200kn. Samo što ću ja vjerojatno uzeti još nešto od aku alata za 400-500kn pa da tu odma dobijem i bateriju. 

dtdtdt čet 8.8.2019 11:43

Tako i ja, svaki put kad ima u ponudi alat kupim nešto ,makar i sitnice,tako da imam skoro sve što trebam. Isto razmišljam da kupim nešto od te 20v serije, jednom kad imam 2, možda 3 baterije(pogotovo ako je jedna od 4Ah) onda dalje mogu kupovat samo uređaj bez baterije i punjača jer je jeftinije. 

Brodostrojar uto 11.2.2020 09:49

Pozdrav ekipa. Kupio sam ovaj multifunkcionalni Parkside 4 u 1 prije par dana. Nakon drugog korištenja bušenja, glava od bušilice/odvijača se zaglavila, i nisam je mogao osposobiti. Kupio sam je iz Njemačke. Kvaliteta užasna očito.

Da li možda netko ima također ovu 4 u 1 te da ima možda pokvareno nešto iz seta i meni proda glavu za odvijanje?