Ostale hardverske teme

Telebit - iskustva u kupnji kod njih

mrki_tua uto 19.5.2015 05:26

Pošto vidim tema je postojeća pa ću baciti svoje 2 lipe, naime ne mogu reći da sam imao neugodna iskustva s navedenim dućanom, ali definitivno loša da. Naručio sam ddr memoriju koja je na internetu bila na raspolaganju, i nakon par dana nitko mi ne odgovara, ali vidim kako je ista poskupjela za nekih 15% (vjerojatno zbog dolara). I nakon toga pošaljem mail, a oni mi odgovore da je trenutno nedostupna. Nisam se spuštao na razinu kako i šta, a kako sam htio da mi bude iste boje (kingston red, ovdje sam našao samo blue ili di ima cifra je boli glava za onu vanka) naručio sam je iz Poljske.

Eld pet 1.3.2019 12:28
jerrycro kaže...

godinu dana nakon zadnjeg upita sada mene interesira. Ima li itko kakva iskustva? Planiram uzeti prakticki cijelu konfiguraciju. 

 Ja sam negdje u 11. mjesecu kupio kuciste kod njih. Nikakvih problema. Platio online bankarstvom, nazvao ih za svaki slucaj da mi potvrde narudzbu i da su dobili uplatu i drugi dan dobio mail od njih sa upitom kada mi odgovara dostava. Nakon 2-3 dana stiglo kuciste.

Eld pet 1.3.2019 12:41
jerrycro kaže...

thnx! onda ide konfiguracija preko njih :)

To je sto se tice narudzbe i dostave naravno. A sad ako si pehista pa bude nesto neispravno ne znam kakva je situacija sa reklamacijom :) Ja sam nekako u isto vrijeme kupio procesor i MBO u webshopu HGSpota pa sam dobio poluispravnu maticnu koja je ubrzo krepala i onda sam se malo nacekao dok sam dobio novu. Ali valjda tako mora biti, malo i lutrije u danasnje vrijeme masovne proizvodnje.