Dex.pwn pet 10.1.2020 09:31

Pozdrav,

već duže vrijeme imam problem da odjednom internet ostane bez uploada. Znači, dolaze mi obavijesti na mobitel, ali ne moug ništa napraviti. Npr.: Facebook totalno ne radi, ali možeš normalno slati poruke preko Whatsappa. Speedtest daje normalno download brzinu ali upload je nula.

Reset i vađenje SIM kartice ne pomaže. U pitanju je Tele2 pokućni net, Zagreb. Ruter je TL-TM6400, v4 ako se na varam, zadnji firmware(offical, ništa sa strane nije rađeno).

Net jednostavno nakon nekog vremena dođe. Do čega bi moglo biti?

Dex.pwn sub 11.1.2020 10:59

Rezultat speed testa je nula.
Inače, preko računala (wifi iki lan, nebitno) ima uploada. Na mobitelima radi jedino ako odaberem 3G u ruteru. Ostale dvije opcije, 4G only i preferirani 4G, ne rade na mobitelima
Internet je radio sve do jučer ujutro kad se opet taj problem dogodio

DeaThalley pon 24.2.2020 00:25

Je li problem riješen? Evo i meni se to događa na TP link routeru,Smartgiga TCOM. Što najinteresantnije imam problem na mobilnim telefonima i smart TV-u ali ne i na tabletu i laptopima. Jednom mi je samo prošlo kad sam restartao router ali danas kad sam ga iskopčao i opet mi pravi probleme i to sam na hr domenama. Ako idem na bilo koju stranu domenu nemam nikakvih problema!?!?