borkovel sri 22.8.2018 15:47

več nekoliko dana pokušavam instalirati usb network gate apk na mobitel samsung galaxy j3.

nakon pokretanja dođe do "daemon nije pokrenut"...

kontaktiro sam programera, koji mi je poslao novo apk . no ona na samom početku instaliranja stane,ispiše:"aplikacija nije instalirana"

ima li tko iskustva sa ovom aplikacijom?

borkovel sri 26.9.2018 16:06

nitko ne reagira  na moj upit, no ja još uvijek nemam usb network gate na mom mobilnom trelefonu.

ima li tko iste ili slične probleme? kontaktiram  njihove programere i oni mi odngovaraju:

"Najnoviji detalji našeg ispitivača navode da sve izgleda dobro i USB Network Gate treba raditi. No, iz nekog razloga, GUI se ne može povezati s daemonom zbog prava pristupa.

Uvjeravam vas da će vaše pitanje biti riješeno što je prije moguće.

Hvala na razumijevanju."

ihush sri 26.9.2018 16:21
borkovel kaže...

nitko ne reagira  na moj upit,..

-prvo edukacija :))

-zašto bi netko reagirao? Mlad si, naučit ćeš..

-ako si se znao registrirati na forum, postaviti pitanje-temu, znaš googalti.. u čemu je problem? Tj utipkaš u google pitanje i trenutno imaš nekoliko odgovora (koji su možda točni..).

.. npr to je smeće od softa, iz vremena android 4-5, traži root, nema reiting.. (na njihovom DL 600x.. zanemarivo, to govori da je smeće), dok na goleplayu imašnešto više, opet =smeće. Tj nije napravljena prava app-apk, koja bi radila, odnosno pitanje što je ispod haube (root=rizik i možeš li s original androidom ili mora biti rootan..).

-pošto se navodi do 5.0.. ne mora raditi s kasnijima, 5.1-7.1.. + njihovi updateovi mogu blokirati pristup (sigurnost), jer se od 2016te do danas otkrilo previše rupa.

 

-nije dovoljno nešto željeti, + nije to windows pa da instaliraš soft koji radi.. (i tad moraš zadovoljiti requirementse, radi samo ono što je podržano, verzija OSa..).

-tak da ako do sad autori nisu riješili probleme, neće ni sad.. traži dalje appse, drugi način. (mada ne vidim koji smisao je sherati mobitelom.. ili što šerati).

ihush pon 1.10.2018 12:26
borkovel kaže...

.. je firma koja vara ljude!!!!

..

 -gle, to je ''internet'' (divlji zapad) i moraš biti oprezan-sumnjičav.. ne naivan.

npr ako na njihovom siteu piše 600 downloada, to je ništa, to je nevažna količina za soft-globalno, tj da taj novac dobiješ od djedamraza (x10$) ne bi se obogatio.. a ako ga dobiješ korz nekoliko godina tad je trošak struje možda viši. Po tome, da si se informirao prije kupnje, si mogao (morao) zaključiti da su smeće.. + ostali problemi-postovi.

-moraš se za sebe brinuti, jednako kad prelaziš cestu.

-ili, što će ti taj soft..?

-na internetu imaš sve, tisuće informacija, aplikacija.. često free. Prvo se informiraš, pa tek onda instaliraš-probaš ili kupiš. Da uz cestu nađeš kanister s nekom tekućinom bi li to ulio u automobil? Može biti voda, pišalina ili čisto gorivo (i kad je gorivo može biti pogrešno, dizel, super, kerozin..)... a tek da na kanisteru piše 10$? :)) moraš biti logičniji, oprezniji. Ne naivan, jer internet nije divan-krasan, zakon velikih brojeva i potencijelne zarade svakog lopova privuče.

 

-neće nestati lopova-prevaranata.. ne daj se varati je jedini odgovor. Tako učimo djecu, za odrasle.. ''kriv si ti, ne lopov'' :)) ... karikiram, ali tako je, jer da nema naivnih, ne bi ni njima bilo zanimljivo + ova firma je možda poštena, pokušali, propali.. tko zna.. možda sutra proradi :) .. ali lakše je dobiti na lotu, bolje šanse..

 

-važnije, upozorenje za 'naivne'.. kupnja online je preko kartice, .. ako podatke date nekoj nepoznatoj firmi-osobi, .. to se ne radi, tj to je izazivanje sreće, jer to je divlji zapad.