Ezio pon 5.8.2019 18:24

Dakle riječ  je o hodly.com

Prije mjesec dana dobio sam na mail obavijest da se spremaju zatvoriti svoj e-wallet i pozivaju korisnike da povuku sredstva jer će od nekog datuma počet skidati lovu sa računa u ime održavanja računa i da će to nastaviti povećavajući tarifu 5% svaki tjedan. Ja se ne sjećam da sam tamo ikad uplaćivao neke kriptovalute, ali vidim da su povezani sa IQ option kojeg jesam koristio ono kad je bila zadnja histerija oko btc-a. Tamo sam uplatio cca 100-150 usd i igrao se sa kriptovalutama na toj stranici. Uglavnom popušio većinu tog novca i onda sam to ostavio i nisam se logirao više od godinu dana. I sad mi se čini da su zapravo prebačena sredstva sa IQ optiona na Hodly. I ovi sad zatvaraju kao zatvaraju butigu i skinuli su mi već dva puta lovu.

Za withdrawal mi se nudi mastercard i neki drugi online servisi (netteller, webmoney, skrill..) Mastercard mi je zasivljen jer kao nisam koristio mastercard kad sam uplaćivao sredstva. A jesam, jer se na IQ nije moglo drukčije uplatiti.

Kad guglam te wallete , nailazim na reviewe da su scamovi i da treba izbjegavat. Probao sam otvoriti skrill ali neće početi funkcionirati prije nego napravim prvi deposit. Uz reviewe da se radi o scamu odustao sam od toga i zatvorio skrill acc.

Uglavnom, žešća debilana i izmišljeno kompliciranje situacije da se legalne skine lova sa računa.

Sa tih 9 usd bih se pozdravio jer sam odavno zaboravio tu fazu glupiranja sa kriptovalutama i fućka mi se. Ali muči me da neće lopine nešto poduzimati i nakon što skinu svu lovu sa accounta.

Jel ima netko da je u sličnoj poziciji?