Kriptovalute

Guide za slaganje riga

whoracle uto 20.2.2018 12:58

Pozdrav,

 

mineam već neko vrijeme, imao sam puno problema s optimizacijom riga, sve dok nisam naišao na ovaj guide.

 

https://mining.help/

 

Guide je specijaliziran za ether/monero i GPU BIOS modding.

 

Sekcije koje su uključene:

 

AMD/Nvidia ether optimizacija

AMD Electroneum/Monero optimizacija

Modanje BIOS-a jednim klikom

 

Drastično smanjenje potrošnje struje, maximalni stabilni hashrate te rizik da oštetite svoj rig sveden na nulu.

 

Nadam se da će pomoći i vama.

 

 

 

ihush uto 20.2.2018 13:13

-smisao? .. tj misliš da netko tko ne zna baš ništa.. trebaš otvarati teme tipa howto? Da je to tvoj recept, tad bi smisao postojao, ovako googlati znamo, tko ne zna zalutao je (i nikako ne bi trebao ići u minig i sl.).

ili, možeš li pokazati, objasniti opcije, razlike itd. možeš li bar argumentirati npr isplativost i kašnjenje za hypeom, tj klasičnim piramidalnim zaradama koje su samo za prve u lancu, oni kasniji samo pljugaju. Još gore, onaj koji je to na vrijeme napravio pa sad pokušava raspordati neisplativ ostatak riga..? Ide na asic?

 

-savjete-upute, treba davati onaj tko to zna, ne onaj tko se tek uči čoravakoka metodom. Mada je lijepo pomoći drugima, ovo je ipak rizik, kao trčanje sa škarama.

whoracle uto 20.2.2018 13:57

Smisao da je ovo najbolji guide koji sam susreo u 3 godine mininga, step by step, da ljudi shvate ili poboljšaju svoj setup, guide nema nikakve veze s piramidom, te općenito hypeom oko kripto, pure mining, popij pivo i ne skači s teme na temu. ako ti pomogne kao meni super, ako ne, move along, možda nekome hoće. pozz