ATJLučko uto 23.7.2019 09:18

Mogu samo utvarati si kakvi će  gadgeti biti negdje 2021 kada ću najranije možda obnoviti mobilni gadget ?! 

Činjenica da se implementacija novih tehnologija događa i u iPhone gadgetima obećava svijetlu budućnost! 

Ma samo da porade na malo upečatljivijem designu !!!! 

ansha uto 23.7.2019 09:20
IvanBrekalo kaže...
Cuj ti izraza, "takva tehnologija stize"? Kao da dolazi iz drugog svemira!😂😂😂😂😂ta tehnologija je bila dostupna jos prije 10g😑.

Pise "stize i na iphone", post ti nema smisla...

Stoja uto 23.7.2019 11:43
EZY-E kaže...
Do tad će većina flagship android uređaja to imati.

 Xiaomi mobovi od 200-300€

 

Već sada imamo midrange uređaje koji peglaju 3 kamere set-up , čitač otiska unutar ekrana i ostala čudesa...samo čekamo sada da krenu mobovi sa front kamerom ispod ekrana i dođemo do notchless uređaja...apple jako jaaako kasni.

Blackstorm uto 23.7.2019 13:03

Iako neki Android mobiteli već koriste ovu tehnologiju, po običaju će to postati mainstream tek kad Apple to ubaci u svoje mobitele.

 

 

Kad se sjetim koliko je Google na Androidu forsirao bijele teme i pozadine a ignorirao zahtjeve korisnika da ubace tamnu temu, sve dok Apple nije prvi to ubacio i odjednom Google "sluša korisnike" i "olakšava korištenje mobitela po noći".

ATJLučko uto 23.7.2019 15:57
Great Scott! kaže...
Otkad nema Jobsa, ode Apple u dupence. Vizija nula bodova. Ljudi dosta kenjaju po Jobsu, al Apple uspjehe kao sto su imali sa iMacom, iPodom i iPhoneom vise nece nikad imati.

To sasvim sigurno nećemo nikada znati za sigurno !!!! 

Ajar uto 23.7.2019 19:05

epl je majstor šuć-muć-pa-prolij beskorisne budalaštine uvaljivati kao "vrhunski tehnološki doseg" (koji može umetnuti bilo tko no većinu je sram baš tako bezobrazno zajebavati i podcjenjivati inteligenciju kupca) a radi opravdanja bezobrazno visokih cijena. no zapravo epl nije problem, već oni koji to puše. ali eto, dok je bog dijelio pamet, neki su na dalekoj lokaciji čekali u redu za kupnju "novog" ajfona. 

IvanBrekalo uto 23.7.2019 19:18
southy kaže...

Hm, baš me zanima koliko se to primijeti u korištenju ili je više samo dobar marketinški trik.

 Razlika ti je brutalna, ako te zanima odi u istyle pa si pogledaj, imas njihove "tabletiće" jedan pored drugoga pa si usporedi.