deimos22 ned 2.6.2019 11:49

Da, ne razumijem kakvih tocno problema, jer evo ja koristim vec skoro pa godinu dana i nikakvih problema nisam imao. S time da sam karticu koristio u inozemstvu te mi je jako olakšala sami boravak. 

kingofthenight ned 2.6.2019 12:25

Koristim Revolute vec nekih 7, 8 mjeseci.

Korostim ga za isplate sa PayPala, nekih 7-10 tisuca kuna mjesecno

 

Tecajevi koje nude se ne mogu usporediti sa bankama u HR koje kradu na promjenama tecjeva sakom i kapom.

 

Ja ga koristim na nacin da isplatim u dolarima i drzim novce u dolarima, i prilikom placanja dobijem vrhunske tecaje koji su uvijek puni bolji od tecaja koji nude banke u HR  ali odkad su uveli kunu mozes sve promjenuti u kune i ne sekirati se sa promjenama tecajeva.

 

Revolute je kao stvoren za freelancere i ijude koji putuju.

Negativna stvar je to sto vikendom osjetno padaju tecajevi pa nije bas preporucivo koristenje njihovih kartica u tom periodu ako su vam novci na primjer u dolarima a vi placate nrsto kunama...

 

 

 

 

izzy007 ned 2.6.2019 15:24
Umbel kaže...
Da. Ukoliko radiš u UK.

 Naravno da ne radim u UK. Radim u Hrvatskoj. Sad čitam članak gdje piše da se i N26 (Njemačka online banka) prijavila HNB-u kako bi mogli poslovati u Hrvatskoj.

Osim toga tamo piše sljedeće:

"Mogućnost slobodnog otvaranja transakcijskih računa u inozemstvu, bez prethodnog odobrenja koje je HNB izdavao samo ako je račun otvaran za propisanu svrhu, uvedena je još u siječnju 2011. godine. HNB smatra da rezident – poslodavac smije isplatiti plaću rezidentu – zaposleniku isključivo u kunama i u slučaju kada je isplaćuje na račun otvoren u inozemstvu, tj. kod banke sa sjedištem u inozemstvu", kažu u HNB-u.

 

To bi značilo da se sad plaća može isplatiti i na Revolut karticu jer primaju HRK kao valutu plaćanja.

Shevshi ned 2.6.2019 15:31

Da li itko ima revolut business?Zanima me freelancer acc i card,ali me zanima proces upisivanja,da li se moraju dati podaci kao sto su podaci o kompaniji,porezni broj,bon2 itd,pa ako ima ikakav info?

energyman ned 2.6.2019 15:38
izzy007 kaže...
HNB smatra da rezident – poslodavac smije isplatiti plaću rezidentu – zaposleniku isključivo u kunama i u slučaju kada je isplaćuje na račun otvoren u inozemstvu, tj. kod banke sa sjedištem u inozemstvu", kažu u HNB-u.

 

To bi značilo da se sad plaća može isplatiti i na Revolut karticu jer primaju HRK kao valutu plaćanja.

 Pitanje je prolazi li uplata u kunama na GB IBAN, jer meni idalje na HRK računu stoji taj njhov a ne HR iban. Kad pokušam recimo preko ZABE platiti na taj račun, javlja mi grešku. 

 

Wile E. pon 3.6.2019 09:29
idelac kaže...

Dovoljno je procitati desetak najnovijih komentara na Google playu da te zauvijek prođe volja za bilo kakvim Revolutom i sličnim eksperimentima. 

 Ne kužim čemu širiš FUD. Imaš li Revolut i koristiš li ga? Pozivanje na par negativnih komentara je lame. Trolova u komentarima će biti dok bude Interneta, kao i ljudi koji se ne udostoje pročitati uvjete korištenja usluge. Skrivenih troškova nema. Sve lijepo piše i transparentno je kada se i koliko što dodatno naplaćuje, ovisno o paketu koji koristiš.