BarbaVeli sub 24.8.2019 08:12

Doc, jesi li razmišljao objaviti knjižurak s ovim liječničkim biserima? Možda bi se sve moglo uobličiti u formi znanstveno-popularne knjige o povijesti zabluda u medicini i drugim povezanim fenomenima... Sjećam se da su mi neke slične knjige ostale u dobrom sjećanju, primjerice Kratka povijest bolesti. Za ovakvu zahvalnu temu, ne mora se ostati samo na hrvatskoj publici.

Ajar sub 24.8.2019 12:21

246 - probam pa javim. cilj je doći najmanje do centaurovih sunaca (mu majkinih) i natrag (ak tam nema niš zanimljivo). nadam se da i adipociti sadrže dna. 

 

247 - sad kužim zakaj neki ljudi nose satove (posebno one koji su pametniji od nositelja). ja ne no ionako više volim neizvjesnosti života na rubu replantacije. 

 

248 - a znate li vi koja je razlika između plavuše (primjerice, pricednica) i pet kokoši? (četiri)

 

249 - gnušam se svega što počinje (a nerijetko i završava) s "e": vozila, građana, rečenica jedne moje bivše (splićanka), mailova ... eukaliptus može. i edukacija. i još neke

 

250 - o žgaravici uopće ne razgovaram bez sode bikarbone. 

 

dođe mlađa punoljetnica na ispovijed.

- oče, zgriješila sam i strah me da sam ostala teško noseća.

= zagrizi pola svježeg limuna.

- to će pomoći?!

= ne ali će ti ukloniti osmijeh s lica i sjaj iz očiju.

 

251 - bome da. otkad su nam u kuću uveli plin, više se ne bavim kirurgijom. 

Zechina ned 25.8.2019 15:30

#247 ... Dakle, ako vam se to dogodi - ne bacajte ga. Ima nade.

 

Treba razmišljati proaktivno. I ekološki. Zato predlažem društveno osviješćujući slogan: "Ne bacajte penis po prolaznicima. Reciklirajte ga!"

HCMAA ned 25.8.2019 17:20

#246... između molekula mora biti razmak...jerbo ako diraju jedna drugu...to nije moguće...e sad o kojem se razmaku radi:)

#247...krajevi odsječenog komada se tretiraju limunovim sokom...nakon toga se spoje...limunov sok djeluje kao super-glue

#247.5... trenutačno testiram metodu poznatog stručnjaka za vitamin C... Ivan P.....svakodnevno trljam veseljka sa limunovim sokom...navodno to potiče na rast i produljenje

#248... trudnice koje konzumiraju velike doze limunovim soka...mogu od svoje djece napraviti da imaju plavu(žutu) kosu

#250...to se isto može postiči....tretiranjem rane sa limunovim sokom... dezinfekcija i ubrzava zacjeljivanje

Vitamin C i limunov sok....kao da nisu s ove planete....po svojim čudotvornim svojstvima...samo imaju jednu manu...ne potiču razvoj inteligencije... odnosno velike doze čak smanjuju....tako oprezno s njim.

Stric_Jura pon 26.8.2019 10:02

#247 - dakle samo ak nađem svježu strvinu konja/magarca.... hmmm... upgrade pending....

 

#248 - kaj nemaju riđokosi najmanju gustoću dlaka (i kosa i brada i okopičje/kurčje) ? ali su im zato najdeblje/najkruće?