KIKI3ooo pon 14.3.2011 19:02

Dobro a jeli ti znaš da je najbolja stvar na internetu što možeš imati svoje drugo ja tj. drugi identitet koji predstavlja pravoga tebe točno onakvog kakav si iznutra i kakav ne smiješ nikad biti u normalnom životu. Nemora to bit nikakv eksteremizam tipa pedofil ili šta ja znam, nešto gore ako ima u gore, nego da možeš napisat nešto šta nebi nikad reka u stvarnom život. I to ja zovem psihoterapija-

Nema smisla imati kopiju stvarnog sebe u virtualnom svijetu. Mislim poslovno to je super ali privatno nema smisla imati iste "kočnice" ili "okove" koje imaš u stvarnom životu, kao što nemožeš u postu napisat što god oćeš kao ja dragi - ali to je samo moje mišljenje koje je nebitno jel...

---------

offtopic

 

 

 

EnlightenedPhoenix pon 14.3.2011 19:06

Zasto bi imao drugi identitet kad sam sasvim zadovoljan ovim svojim? :)

I zasto nema smisla...

Ovaj virtualni zivot je cista ekstenzija samog mene te takodjer praviti se nesto drugo bilo bi... pa glupo...

Bar meni... svatko ima svoje...



A da ne bude offtopic... sto mislite zasto se ova prijavila?

KIKI3ooo pon 14.3.2011 19:14

Svak ima svoje mišljenje. A možda ju je neko prijavia, možda se nije sama prijavila. A šta je to bitno na kraju krajeva? Ako rezultati nisu namišteni kao na svim izborima onda svaka čast maloj, sigurno će joj ova titula pomoć u životu.

A sad ako ćemo ozbiljno, ima u nas u hrvatskoj takvih žena da je to van svake pameti. Pa to nijje normalno koje zvijerke šetaju, jedan dan ću se slupat sa autom - ozbiljno. Trebalo bi tijekom proljeća i lita stavit znak: "Zabranjeno šetanje uz cestu ženama"

Ajme koja glupa prića. Ali ozbiljno. Meni je uvik žao šta moram na internetu gledat žene iz drugih zemalja a mi sami imamo VRH žene. Evo ova koja je pobjedila je prava mala vlajinica! To su meni žene. Ali nema toga online!