Jim Carrey uto 8.11.2016 20:11

Neka troše svoj novac dok se finalizira prebaci se projekat u druge dijelove Svijeta. Po meni jako opasno jer je ranjivo na oštećenja npr. terorizam dok za ostale kao prirodne katastrofe vjerujem da bi morali imati senzore. Ostati zarobljeni zbog kvara na par sati sigurno nije ugodno vrlo vjerojatno klaustrofobično. Za prijevoz tereta tipa organa i sl. koji treba u brzom vremenskom razmaku da, ali ljudi upitno. 

Lisica uto 8.11.2016 20:53

Thunderfoot je iznio pitanja koja se svakako svi pitamo, ali ne znamo još kako će riješiti. Njegova logika je da ne treba ništa pokušavati jer rješenja ne postoje. Pun YouTube takvih naučnika koji jedva čekaju da kažu busted 

 

Inače mediji prenose da je je ovo u emiratima još u "pre-feasibility stage" .  Tako da je vrlo rano reci da li će uspjeti i ko zna koliko nam kažu dokle je stigao razvoj. 

kerum uto 8.11.2016 22:09

Cinjenica je da je prijevoz izmedu ta dva grada pain in the ass, no cak da ih i povezu s hyperloopom, aerodromi koji su van gradova nece biti povezani jer bi to drasticno produljilo trajanje putovanja.