Great Scott! uto 11.12.2012 17:07

Neću reći da Facebook upropasti sve do čega se dotakne jer on kao servis sam za sebe jako dobro radi s vrlo dobrim opcijama, ali sigurno je da Instagram i WhatsApp (ako ga kupe kako je najavljeno) neće dobro završiti. Posebno mi je žao WhatsAppa koji je izvrsna aplikacija.

Malto uto 11.12.2012 17:47

Ne znajući, valjda, što bi s Instagramom, u Facebooku su se, naime, poslužili njime da izazovu sukob s Twitterom na način da su onemogućili izravno prilaganje slika napravljenih Instagramom u tvitove.

 

Dragane, nisam gramatički nacist, ali kad jednostavno imamo odgovarajuću riječ u hrvatskom jeziku za attachiranje, ne vidim zašto je ne bismo koristili.

ivan599 uto 11.12.2012 18:25

To ti je tako u životu gledaš jedan Google kako kupuje sve i svašta i pretvara u zlato pa se i ti zamisliš da si isti kao i oni. Onda kupiš Instagram i kreneš ga u svojim ocima poboljšavat, ali ga ustvari ubjaš, onda baciš oko na WhatsApp i u samom startu svi znaju da ces ga uništit jer nisi sposoban napravit ništa pametno. Tako je to s našim FB svakim danom su sve niže i niže i grcaju sve dublje i dublje. Što god dotaknu pretvaraju u bezvrijeđe krenuvši od burze pa nadalje. Ovakvim tempom sami će seme ubit. Što je u jednu ruku i dobro ljudi će se opet pocet družiti i igrališta ce opet zaživjeti.

Unix uto 11.12.2012 20:04
Tom69 kaže...
memulica kaže...

Opskurni servis plaćen 1 milijardu dolara. Valjda je išao na instrukcije kod 'stručnjka' iz Nokie i Hp-a {#}

I Microsofta.

Microsoft je napravio dobar deal. Prebacili su Skype na servere umjesto dotadašnjeg P2P sistema. Osmijeh

Ima još bolju intgraciju sa Windowsima 8 (posebno onaj Skype app koji je odličan).

Karabaja sri 12.12.2012 16:04

Razlog kojeg su u Facebooku naveli za ovakvo sakaćenje i Instagrama i Twittera jest tobožnje loše cropanje nekih slika prilikom njihovog prikazivanja u tvitovima…Malo sutra!

Razumijem da je većina posjetitelja i čitatelja bug.hr cca '95. godište i da se morate isporučiti sadržaj prilagođen dobnoj skupini i njihovim interesima. Ipak, učestala upotreba slenga u bug.hr tekstovima mi se ne čini primjerenom.