civicar sub 18.12.2010 08:40

{#} O-DLI-CNO. Stvarno vrhunska ideja i za svaku pohvalu.

 

Jos kad bi postojala online izdanja aktualnih brojeva Mreze i Buga ( i izdanje za Kindle npr.) pa da se mogu pretplatiti, to bi stvarno bio vrh.

 

Biljezim se za pozivnicu, ako netko slucajno nema kome pokloniti. :)

milan blenton sub 18.12.2010 08:41

bilo bi ok da ljudi koji kupuju BUG već godinama dobiju pristup. ja valjda imam starih Bugova iz 1995. jedino što ih nisam sve skupljao pedantno pa ih dosta fali.neke posudiš pa se ne vrate etc al se kupuju redovno i to na kiosku onak vulgaris.

i BTW ovom zadnjem prvi put da DVD nije radio

ivanec sub 18.12.2010 08:46

evo isprobao i stvarno je super, ugodno sm iznenađen - veliki posao.

ja ovo opce nisam ocekivao?!

 

nego postavlja se pitanje sta sad sa starim Bugovima???????????????????

 

moram priznat da cu ih bez sentimenta bacit u smece, jer ce mi žena konacno dat mira, a i ladice su se vec izvitoperile zbog težine

 

adios Bugos!!!!

erar sub 18.12.2010 09:03

Ne biti ekološki osvješćen i filantrop. Čuvajte sve jer kada nema nikoga oko tebe i budeš sam, proklinjao sam što sam ih poklonio datim knjižnicama. Ako nemate mjesta za čuvati sve brojeve Buga i boriš se sa zvocanjem žene kako u domu više nemamo mjesta. Sagradite kuću, kupite veći stan i automatski građevinci imaju više posla i više je zaposlenih ljudi.

 

                                              :-)

bocic sub 18.12.2010 09:17
civicar kaže...
Jos kad bi postojala online izdanja aktualnih brojeva Mreze i Buga ( i izdanje za Kindle npr.) pa da se mogu pretplatiti, to bi stvarno bio vrh.

Slažem se, iako nisam siguran kako bi bilo realizirati Kindle izdanje s obzirom na to da Bug doista ovisi o velikom broju dosta velikih fotgrafija. No svakako bi bilo zgodno da ponude opciju pretplatnicima uz kakvu simboličnu naknadu (recimo 2 kune) za trud onoga koji je to prebacivao u potrebni format...

 

E da, i ja bi pozivnicu... {#}

ktm08 sub 18.12.2010 09:26

Evo silom prilika sam se morao registrirati iako ne volim aktivno sudjelovati na forumu,ali pratim stalno zanimljive mi teme.BUG kupujem prvenstveno da nešto iz njega naučim,a i sa foruma se dosta toga može naučiti.Prije par mjeseci sve sam kupljene BUG-ove (od 2004.g.na ovamo)poklonio popravnom domu za maloljetnike u Puli,ostavio sam si tek nasumice odabranih desetak brojeva.I naravno sad kad ih više nemam uvijek mi nešto zatreba iz njih.

Možda i ja za koju godinu dobijem pristup arhivi BUG-a i to je jedini razlog moje registracije.