BroccDaRock uto 25.10.2022 21:11

Moguće je da se mobitel više zagrijao na Wi-Fiju jer je OS automatski krenuo downloadati i instalirati neke updejte, što je onda u jednom periodu opteretilo i procesor, te zagrijalo cijeli uređaj. Dok je na 4G/5G procesor bio u idleu, s obzirom da je većina mobitela konfigurirana tako da ne skida updejte dok je aktivan Internet s data limitom.

Zaporožac sri 26.10.2022 08:57
dankodr kaže...
Ključna riječ je NE RECENZIRANO istraživanje.

Takvo istraživanje se ne objavljuje dok ga se ne provjeri (recenzira)

Ovo je gore nego žuti tisak.

Nerecenzirano istraživanje je realno validno (jer ne služi kao dokaz već znanstvena informacija), iako se čeka recenzija nezavisnih stručnjaka.

 

Recenzija obavljenih znanstvenih radova se čeka po nekoliko godina, isto kao što spisi na sudu čekaju više godina, (puno objavljenih znanstvenih radova, deficit recenzenata) tako da ti istraživači nisu krivi što im rad nije recenziran.

 

Tako, da većini bude jasnije. 

 

Zbog toga ovaj članak nije "žutilo"...

Objavite i vi... hejteri našega Buga koji rula nadmoćno, neku bitnu vijest, a ne samo s guzicom u fotelji trolati po online BUG temama, ne valja ova, ne valja ona...jadno. 

HCMAA sri 26.10.2022 10:56

znači Billu nije dosta 5G i chipovi u cjepivu...sad koristi Wi-Fi za kontrolu populacije...a tek Windows i sublimacijske poruke.... Xbox

ako ništa...zeleni trljaju ruke... manje ljudotina...manje pritiska na okoliš i klimu