ante_etna čet 4.3.2021 11:25

Ide to nekim svojim tijekom, prvi je roknuo u zraku, pa sljedeći na prizemljenju, sad nakon povlačenja ručne, nakon toga će roknut' kad bude ulazio u garažu, još malo poliranja i testiranja i uz potrebnu financijsku podršku imat će(mo) novi vid pouzdanog prijevoza.

ceha965 čet 4.3.2021 11:41

pa koliko se vidi jedan se motor zapalio još tijekom slijetanja (dijeluje kao da je prsnula neka cijev s dovodom goriva), tako da malo sutra da je ovo uspješno slijetanje i da je problem bio samo u nogama.

loky4i4 čet 4.3.2021 12:02
ceha965 kaže...

pa koliko se vidi jedan se motor zapalio još tijekom slijetanja (dijeluje kao da je prsnula neka cijev s dovodom goriva)

 pogledaj kad idu gore isto ti se događa kad se gase motori, kažu da je to normalno  .. i da, uspješno je slijetanje jer je ovo samo test, misliš da NASA nije uništila koju raketu ? samo što to nisi vidio, također koliko je testnih pilota poginilo da bi se razvila avio industrija, ništa se od toga ne vidi inače i onda sad s***** po Elonu jer to pokazuje  umjesto da budete sretni što imate uvid u ovakve stvari

ceha965 čet 4.3.2021 15:34

@loky

Meni ne djeluje tako djeluje da je nastavilo goriti cijelim slijetanjem i onda se razbuktalo kasnije.

Meni je ovo iznenađenje zapravo da su nakon trećeg pokušaja došli do ovog stupnja.

Zapravo su vrlo dobri u tom napretku vjerojatno zbog iskustva s busterima.

Zapravo je Koreljev bio najbolji u tim testovima i samo da mi je znati što bi taj čovjek postigao da je imao američke financije iza sebe ili da mu Kremlj nije svako malo podmetao nogu.