Dentex pet 3.2.2023 07:21

Dovoljno je prirodnim procesom, ako se hranimo sa što manje ugljikohidrata (vlakna) i to 20g po danu a unosom višemasnim zdravim mastima te proteinima zagrijati tjelo, potičemo cirkulaciju itd... Nikakve kapsule, tableti i suplementi nisu potrebni.

Jules385 pet 3.2.2023 08:11

Postoji takozvani 2,4-Dinitrofenol spoj koji izaziva topljenje masti povećavnjem tjelesne temperature. Dakle kao one čarobne tablete za mršavljenje koje se reklamiraju samo s tom razlikom da proces nije magičan već poštuje zakone fizike i termodinamike. Nisam koristio ali sam vidio na youtubeu da je to izuzetno neugodna i zaj****a stvar i jako opasna. Dakle organizam ti počne goriti, imaš temperaturu, znojiš se ko svinja, totalno ti se poremeti metabolizam. Moguća je i smrt.
Da bi se tak nekaj koristilo za grijanje zimi moralo bi biti dozirano precizno u mikron i taj spoj bi trebao "prevariti" ostale mehanizme u tijelu koji reagiraju na povećanje temperature. Tjelu treba bolja cirkulacija, a ne sad neko umjetno dizanje temperature, pretpostavljam.
Možda je najbolje popiti vijagru :)

Al Crane pet 17.3.2023 20:33


Čitao sam negdje jednom da neke životinjske vrste tipa mamuti i polarni medvjedi imaju (tj. imale su) automatsku metaboličku regulaciju tj. reakciju na hladno vrijeme, i baš mi je palo na pamet bi li se to moglo srediti nekako i kod ljudi. Bit će da je to - to. Super!

Zaporožac ned 19.3.2023 11:35
PaleRider kaže...

Lijekovi?? Sad je i hladnoća bolest, o bože.. 

Bez nuspojava? Ne može se pouzdano znati reakcija organizma. Dapače, možda čovjeku nakon češće upotrebe ovoga počne rast krzno jer je dugoročnije rješenje (gene za to još uvijek imamo[1], samo ih treba uključiti).

 

 

Bravo majstore.. super si shvatio temu. 

Zapneš negdje u hladnoći u pustoši i smrzneš se, jer nemaš pilulu ili injekciju kojom možeš podići temperaturu tijela dok ne dođu spasioci.