mrxa1 uto 30.4.2024 18:56

Bome impresivno, realno bez ikakvih oznaka, traka i bilo čega snalazi se odlično. Vjerujem da bi drugi sustavi samo javili da je nemoguće aktivirati self-driving. Nadam se da će mu u nekom update-u ubaciti da trubi jednako kao ostatak indijske populacije 😂

opetzajebancija sri 1.5.2024 08:58

Nekako snimka djeluje da je ubrzana, i vozilo se većinu vremena se drži sredine vozne treke , osim kada dolazi vozilo u susret, onda malo zastane i skrenu u ljevu stranu...

 

 Ali i to je za sada jako dobro, još koja godinica i moći će dobro funkcionirati i sa stadom ovaca na cesti...

markoBT sri 1.5.2024 11:34

Meni ovo uopće nije inpresivno. Voziš posred ceste 10-20 km/h, a kad naiđe vozilo iz suprotnog snjera pomakneš se u lijevo, smanjiš brzinu na 5 km/h, mimoiđete se i sve iz početka. Prilično jednostavan algoritam. Valja priznat da ima dobar pregled sitacije, ali i dovoljno vremena da sve skonta i odluči što će učiniti.

gpd sri 1.5.2024 12:15

Da, to što si nabrojao plus žmigavci, i drugo vozilo te samo zaobiđe.

 

 

Mene zanima uključivanje i isključivanje sa prometnice, raskrižja, te kako će AI pregovarati kad se nemože uključit / isključit.

To je po meni nemoguće postići , bez da vozilo nema humanoidnog robota unutra koje gestikulira , blenda i daje zvučne signali, a ponekad i opsuje. 

 

učo sri 1.5.2024 19:58

Stalno se drži sredine trake ili čak ide više na desno, pa se pomalo čudim da je uspio iz svega toga izaći živ i zdrav, a da nije ni druge vozače ozlijedio. Imam osjećaj da mada imam skoro 40 godina iskustva u vožnji,  ne bih se usudio voziti u Indiji.