Envy sri 13.1.2021 16:26

Prosto mi zvuči ne moguće da je tako glup. Lozinku zapišem na papit a papir ostavim na mjesto gdje ili će istruhnuti ili ga neće nitko pronaći.

Kao što rekoh, ne moguće je da je tako "glup".

Envy sri 13.1.2021 17:36
Informatičar starog kova kaže...

to je isto ka da je neko nekretninski miljarder samo šta mu je tih 12 miljuna kvadrata građevinskog zemljišta na marsu

Gdje ti je domena informaticar.eu? Gdje su one priče?

wyks sri 13.1.2021 17:37
Informatičar starog kova kaže...

to je isto ka da je neko nekretninski miljarder samo šta mu je tih 12 miljuna kvadrata građevinskog zemljišta na marsu

  

Mislim da umjesto Bitcoina treba kupiti dionice Muska. On je zbilja nekretninski milijarder na Marsu.

overhaul sri 13.1.2021 18:23

Da budem u BUG tematici, upotreba kvantnog računala za dekripciju ovdje nebi bila od koristi jer bi potrošilo te dvije preostale šanse ili kako to funkcionira?

Inače, što bi rekli, nad prolivenim kripto mlijekom se ne isplati plakati, nek je samo njemu zdravlja. A mimo toga, valjalo bi uvesti nekakva osiguranja za te novčanike  - nadam se da koriste neke fore primjenjive iz smartphonea; očitanje lica, rožnice, prsta... pa da se to izbjegne. Također, uobičajena pomagala poput trivijalnih osobnih pitanja koja koriste mnogi servisi nebi bila na odmet. A ne jedna lozinka na papiriću.

danen sri 13.1.2021 19:00

Kad je bio tako glup da nije zapisao lozinku, nije trebao biti još gluplji da ju je pokušao osam puta "pogoditi". Sve što čovjek je čovjek jednom znao, a zaboravio, ipak postoji negdje duboko zapisano u njegovoj podsvijesti. Ako se ne može sjetiti danas, sjetit će se sutra. Postoji jedan stari psihoanlitički štos kako da se čovjek sjeti onog što je zaboravio (potječe još od Sigmunda Freuda). Ako ne znamo neko ime neće nam ništa pomoći da kombiniramo u smislu Mi.., Mu..., Ma..., Na... i sl. Najbolji je način metoda slobdonih asicijacija. Čovjek se opusti i govori (ili zapisuje) riječi koje mu god padnu na pamet. Na kraju će mu doći na pamet i riječ koju je zaboravio. Naknadnom analizom se može ustanoviti da su sve prethodne veze bile u asocijativnoj vezi sa zaboravljenom riječi. Vjerojatno bi pomogla i hipnoza, uz uvjet da hipnotizer ne prisvoji lozinku za sebe. 

ned sri 13.1.2021 20:35

Divno. Mogu misliti da prodaje disk za nekih milijun dolara samo mu treba neko lakovjeran da to plati. Stvarno mi nedostaju one princeze iz Nigerije čiji je muž umro sa milionima i kojima treba još mojih hiljadu dolara da te pare povrate pa će mi iz zahvalnosti dati pola.

Idealist sri 13.1.2021 22:38
HCMAA kaže...
to se meni desilo s mobitelom...kupio drugi i tog starog nisam koristio pa password zaboravio...znam da se sastoji od dva emoji...samo ajde sad pogodi:(

 (.)(.) ?

 

On topic: je li moguće napraviti kopije tog kriptiranog diska pa samim time povećati broj pokušaja?