PzKpfw čet 5.10.2017 22:03

Oh, drago mi je da se vratio naš voditelj drPetric sa svojom odličnom emisijom Star Tech-om.

 

Svaki tjedan svaki kompjuteraš može očekivati 20-ak ugodnih minuta gledanja i uživanja u odličnim temama sa odličnim gostima, te sa vrhunskim novinarom, koji osim što se vrlo dobro snašao u ulozi TV novinar(televizičan), izvjestitelj sa najvećih tech sajmove i što odlično piše, ostao po meni, onako u duši, jedan pravi kompjuteraš koji doista živi tehnologiju, te to želi prenijeti drugima.

 

Da, mislim da su ovi novi vjetrovi u našem obrazovnom sustavu, uvelike plod Bugove inicijative koja je potekla sa BFS '17, jer do mainstream teško dopiru plemenite ideje, a BUG je svojim djelovanjem i radom stao iza toga.

 

Gđa. Lidija je kotač promjene, te oni učenici koji je imaju mogu biti sretni sa njom, jer takvi ljudi poput nje, osim što prenose znanje, uče mlade i životnim vrijednostima koje će im itekako dobro poslužiti u kasnijem životnim godinama, te ne samo u njihovoj eventualnoj karijeri unutar branše ICT.

I sam pamtim takve profesore koji sam imao sreću susreti tokom svojeg obrazovanja, te sam od njih pokupio mudrnosti i iskustvo koje mi je uvelike pomoglo da postanem ono što danas jesam. Zadovoljan i sretan čovjek.

 

Ak' se mene pita kao laika, ja bih ekipi po školama dao da uče Pyton ili C.
Meni tako drag ovaj posljednji navedeni jezik. Prva ljubav zaborava nema.

 

Da, Star Tech, rocks!