PzKpfw ned 7.5.2017 21:01

Plemenita i simpatična djevojka. Sviđa mi se njezin pristup, jer je u cijeli projekt ušla sa strane znanosti, da sve ima temelj u akademskoj psihologiji. Baš, onako su djevojke utkale u ovaj projekt svoj intektualni trud.

 

I dan danas, znam se sjetiti divnih priča iz djetinjstva, koje su me oplemenile kao čovjeka, te vjerujem i da će likovi iz ove priče znati naći put do dječjih srca gdje je samo mašta granica koja nas može spriječiti da ulazimo u svijetove unutar sebe(a, svaki čovjek je unutar sebe jednostavno svemir) koja kod nas razvijaju dobrotu i ljepotu življenja. 

 

Ovo je još samo jedan od nebrojenih dokaza kako tehnologija povezuje ljude.

Lajkam ovu furku djevojka na Made In Croatia, mada po meni ona u cijeloj priči nije meni toliko osobno bitna, više je bitnije korištenje prirodnih, reciklirajućih materijala, da nije sve neka plastika i najlon.

 

Moderna komadi tehnologije su isto tako cool, al' to ne znači da su i ove "nemoderene" stvari za baciti, jerbo kazalište, priče, mašta su bezvremenske.

 

Ova pametna djevojka me podsjeća na lijepe stvari koje radi i mladi gospodin profersor zemljopisa Dejan na svoj način, jedan od gostiju kod dr. Petrica u jednoj od prethodnih emisija.

 

Ova epizoda Star Tech, čovjeku napuni srce kada vidi kakvi predivni ljudi postoje koji pomažu drugima ljudima.

Tu dolazi na scenu i naš BUG koji ovakvim pristupom je društveno angažiran u široj zajednici koji afirmira one najbolje ljude među nama.

BugTV je medij koji kanalizira ono dobro što postoji kod nas, a ima veze sa tehnologijom.

Super mi je to!

svjetlosni_mikroskop sri 19.7.2017 13:37
PzKpfw kaže...

 

Ovo je još samo jedan od nebrojenih dokaza kako tehnologija povezuje ljude.

 

 Ovdje je riječ o tehnologiji koja razdvaja i lutkama koje roditelji koriste da bi na čas spustili svoje "pametne" uređaje i posvetili pažnju komunikaciji s djetetom.