vincimus uto 6.6.2017 12:40
blackeagle29 kaže...
A di je mobiexpressov servis? Ah da, [PROMO]...

 

Reportažu o servisima je također sastavio Denis prema razgovoru s voditeljima navedenih servisa. Međutim, u Hrvatskoj postoji masa servisa. Mi smo ih brzinski pronašli preko 50. Odlučili smo prostor posvetiti samo onima koji će financijski sudjelovati u toj temi, tako da... Taj dio se može nazvati promo.

Mad-Max-X sri 7.6.2017 14:07

Iako moja struka i hobiji nemaju veze sa tim, jednom sam zamijenio dijelove na svom fotoaparatu, matičnu i masku, a odvažio sam se zahvaljujući instrukcijama na Youtubeu.

Tako da u nekim slučajevima jeste moguće pogledati prvo video sa instrukcijama pa vidjeti da li je ili nije previše komplikovano za "uradi sam".

Što se tiče smartphonea, moj savjet je da se ima jedan poseban smartphone koji se može uzeti jeftino, npr. jer ima izgreban ekran itd. i da se taj koristi u rizičnijim situacijama i  kada nam ne treba primarni smartphone. Npr. kad trčimo, slušamo muziku, lekcije iz stranog jezika dok nešto fizički radimo. Ako neko uzima smartphone da ga stavlja na sto od kafane da se hvali kako ima lijep smarphone, nije mi ga žao ako mu ispadne, a to je i zaslužio da se malo spusti na zemlju.

ZeroEffect čet 8.6.2017 08:16

Taman mislio uzet neki propisni flagship al nakon ovog...nis od toga... Zamijena stakla na nokiji 4 torx vijka drže cijeli mob u komadu...nakon toga mijenjas sta oces... Xiaomi ima 4 "križna" vijka...to ak nemas torx pri ruci i da se manje ostete pri cestom rastavljanju. Kad sam uzimao xiaomija u isto vrijeme uz njega sam mogao uzet cijeli set alata za popravak koji kosta 30kn i detaljne upute kako i sta.