scorpion667 čet 23.5.2013 12:13

Notifikacije su užasne. Kada dobiješ poruku notifikacija se zadrži nekih 5 sekundi i onda nestane. Ako nisi gledao u mobitel dok je stigla notifikacija nemožeš ni znati da imaš primljenu poruku.

Događa li se to još nekome?

cvjetić uz potok ned 25.2.2018 13:12

Pozdrav, imam jedan problem, molim Vas da mi odgovorite!

Bojim se da jedna osoba nije čula nešto što sam pričala o nekim privatnim stvarima. Instalirala sam messanger. Sad prije sam bila na messangeru i imala sam stisnuti inbox od te jedne osobe. U tom trenutku sam primijetila da se gore odmah iznad mobitela pojavilo neko PREUZIMANJE i pisalo je PRETVORBA TEKSTA U GOVOR HANGOUTS. Inače znam da je HANGOUTS nešto kao glasovna poruka. Kada sam shvatila da mi gore piše PREUZIMANJE HANGOUTS odmah sam isključila mobitel. Nakon nekog vremena sam ga uključila i opet sam vidjela da gore piše PREUZIMANJE HANGOUTS. I tada sam ga opet isključila i uz to još izvadila bateriju (ali vjerojatno mi uzimanje baterije nije ništa značilo jer sam ga već isključila pa zatim uzela bateriju tj. želim reći da ga opet uključim da bi vjerojatno opet bilo neisključeno PREUZIMANJE HANGOUTS. Sad mene zanima sljedeće:

1.Da li je moguće da sam poslala glasovnu poruku toj osobi ako ja nikad nisam utipkala pod google HANGOUT i pokušala ga instalirati???????

2.Da li se možda taj program HANGOUTS samo preuzimao? I ako bi se preuzeo opet dal se ne bi mogla poslati glasovna poruka jer bi ja morala kliknuti da POTVRĐUJEM DA ŽELIM HANGOUTS????????

3.Ako će se na kraju poslati glasovna poruka uključenjem mobitela da li je moguće da se neće čuti to što sam govorila jer je na mobitelu bila ISKLJUČEN ZVUK MULTIMEDIJE????? (ali bio je uključen zvuk ZVONA)

4. Nisam li možda poslala video poziv ili glasovnu poruku?
5. Ako primijenim SIM karticu hoće li se to preuzimanje nastaviti?