Komentari Anketa

Koliko dugo posjećujete Bug Online?

Vezano uz: Koliko dugo posjećujete Bug Online?

ZovemseZoranidolazimizRijeke sri 21.6.2017 16:54

Već jako dugo posjećujem. Nažalost (ili na sreću) što sam stariji to me sve manje i manje zanimaju informatičke teme, iako sam programer u struci.

 

Moj prijedlog je da sve više sadržaja trpate na youtube, vijesti, recenzije, komentari isl. YouTube mi je omiljena platforma za praćenje.

PzKpfw sri 21.6.2017 18:08

Pa, u principu oduvijek, prije pojave samog foruma. Kao kompjuteraš pamtim svoje prve korak zajedno sa Bug, od prvi samostalnih slaganja kante, preko učenja raznih tehnologija pa do toga si svoj posao u ICT čovjek nađe tako što se javio na oglas koji je vidio na BOL.

Znači, puno lijepih trenutaka je čovjek može provesti on line zajedno sa svojim kompjuterašima.

 

Sve u svemu, zajedno i dalje, te se čitamo i rastemo zajedno.

 

BUG, rula nadmoćno!!!

RonoN sri 21.6.2017 18:16

eh, sjecam se onih doba carneta i pristupa s v92 modemima po povlastenoj cijeni... a sta sam prije toga radio? nedjeljom prijepodne pootvaram sve zanimljive clanke na bugu da se ucitaju i onda se disconnectam i imam sta citati sat-dva :)

skolarac, s 14400 modemom :D

 

dal se sjecate Brojaca impulsa u trayu? :D

NEW_MAN čet 22.6.2017 09:32

Devet godina ali smo smrdili na BBSu kad se jos naplacivalo za skidanje "golih slika" i tako to. Bacit drkicu je trajalo pol sata jer si 29 minuta cekal da vidis sisu :) ili je to bil BBS od Melcompa? Nema veze tu smo malo nas je ali smo govna :P

maximilian čet 22.6.2017 09:32
syncmaster245b kaže...

Da li se racuna i BBS?

Ako da, zasto nije na listi pa da na to kliknem?

 Sjećam se jedne Nove godine B.C. visio na BBS-u doma s temperaturom, kupim slijedeći BUG, a ono slavodobitni komentar uredništva u stilu: "ima nas i za Novu na našoj mreži!" :)

 

Tresu se stakla od petardi, a meni blagdanski ugođaj prave LED-ice na eks. modemu 1200/2400

.