Klanovski kutak

=VARP= Eskadrila traži pilote (igrače il2-1946)

klingon čet 27.5.2010 16:56

Sve ljubitelje avio simulacije IL-2 Sturmovik 1946,

U ime klana =VARP=(2nd VIRTUAL AIR REGIMENT PHOENIX), pozivam da nam se pridružite u našu letačku eskadrilu. Traže se piloti lovci koji imaju želju za timskim letenjem, treniranjem i sudjelovanjem u coop misijama sa i protiv drugih eskadrila a prije svega koji su željni dobre zabave i druženja u zraku sa letačkom simulacijom IL-2 Sturmovik 1946.Imamo osim il2 još 2 sekcije a to su LOCK ON i BLACK SHARK K50,koje spadaju u našu regimentu!Trenutno IL-2 sekcija broji 20 članova koji svojim marljivim radom i treningom nastoje biti sve bolja i brojnija.Naravno da se možete prijaviti i za druge sekcije,koje spadaju pod našu regimentu!Ako vam se svidjelo letjeli u single playu protiv AI, online iskustvo je neizmjerno bolje, a znanje stečeno protiv kompjutera upotrijebite protiv žive sile, i to je to. Nikakva filozofija.Poštovanje i prijateljstvo na prvom mjestu, naravno uz veliku dozu zabave.

 

Ove godine idemo po drugi puta na svijetsko prvenstvo,,a i pripremamo se za ostala takmičenja pa zafrkancije i zabave neće nedostajati!

 

Za sve ostale informacije oko pristupa našoj regimenti ili bilo čega vezano za klan =VARP=, slobodno nas posjetite na našoj web adresi http://2ndvarp.servebeer.com/forum.php

 

Za sada toliko i veliki pozdrav u ime cijele =VARP= 2nd VIRTUAL AIR REGIMENT PHOENIX

 

klingon pet 30.7.2010 20:15

Bok,nije me bilo par dana(g.o)!Javi mi se na msn ili na mail da se dogovorimo....Ako si igrao single,nije problem,imamo treninge i sredili bumo te u poluprofesionalca heeh...

 

Msn:klingon66@net.hr

 

Mail:klingon66@net.hr

klingon pon 13.12.2010 16:44

Opet smo se prijavili za svijetsko prvenstvo koje počinje 17.01.2011 te stoga još jednom pozivam sve koji vole avione,virtualno letenje i ko ima imalo iskustva da nam se pridruži jer je zabava i druženje zagarantirano........

klingon čet 25.8.2011 15:21

 Pozdrav!
Kao prvo male isprike što se nisam više javljao i postao rezultate!Imali smo naporne mečeve i treninge ,te smo se totalno koncentrirali na natjecanje USL-a!(Svijetskog prvenstva!)
Naime natjecanje je završilo i moram priopćiti da smo postigli ogroman uspjeh i završili na 3.MJESTU NA SVJETSKOM PRVENSTVU(USL-u)virtualnih eskadrila na IL2 1946!
Ako je netko zainteresiran i želi nam se pridružiti,neka nam se javi na:
www.2ndvarp.net

ili na msn:klingon66@net.hr
Skxype:klingon66
=VARP=Klingon
Zamjenik zapovjednika regimente

klingon pet 16.12.2011 08:46

Da, igramo na Full real postavkama......dakle uključeno je sve na maximum što može biti,od complex enginea,do trimanja aviona,propeler pitcha,mješavine.....Dakle sve realno!

Trenutno nas je 33 člana od toga full aktivno 16 ,te sad sudjelujemo u jednom Online waru(SEOW) protiv 69.GIAP eskadrile!

Dakle pozivam još jednom sve zainteresirane da dođu i da nam se pridruže ,jer zabave ,zafrkancije i natjecanja ne nedostaje..

naš web:www.2ndvarp.net

Vjeran7 pet 16.12.2011 13:17
PCGamerX kaže...
Kakve su postavke realizma?

Igrate na najteže?
Pod tim mislim na uključen Complex Engine Managment...
Kao što je Klingon rekao sve je on,ali taj Engine managment to nije ništa da moraš pola dana potrošiti na poljetanju, samo 2 tipke: Za startanje motora i za throttle (gas) i to je sve ;)
S!

 

klingon pet 23.12.2011 10:08

Poslije Nove godine,  subotom održavamo turnir s vrijednim nagradama,pa tko želi može doći,registrirati se i vidjeti o čemu se radi i letjeti s nama

Web: www.2ndvarp.net

 

=VARP=Klingon

Zamjenik zapovjednika regimente

tnakir pet 23.12.2011 10:40
Vjeran7 kaže...
Kao što je Klingon rekao sve je on,ali taj Engine managment to nije ništa da moraš pola dana potrošiti na poljetanju, samo 2 tipke: Za startanje motora i za throttle (gas) i to je sve ;)

A kut krilaca propelera? Kontrola mixa goriva i zraka etc? Toga ima tu?

klingon sri 20.2.2013 19:08

Regrutacija je kod nas ponovno otvorena!Pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže..Svaku večer se zezamo i uživamo u virtualnim avionima!
Trenutno igramo SEOW kampanju(bitka za staljingrad) Gdje igramo kao Nijemci.Sa nama još igraju prijateljske eskadrile StG77,DBS...A igramo protiv DD eskadrile...Još uvijek smo 3. na svijetu u il2 Sturmovik!
Možete nas naći na našem forumu : www.2ndvarp.net