Jesus čet 16.5.2019 15:33

Pozdrav!

Prije 2 dana sam na Njuškalu pretraživao i9 9900K te sam naišao na sljedeću trgovinu:
https://www.njuskalo.hr/trgovina/kupujjeftino-hr

Ista trgovina ima i svoju web stranicu:
https://kupujjeftino.hr/

Čine se poprilično jeftini (spomenuti i9 je ispod 4000 kn), no izgleda da su novi. Datum registracije na njuškalu je 13.04.2019.
Poslao sam im upit na Njuškalu u vezi mogućnosti plaćanja pouzećem, no nakon 1 dana još nema odgovora.

Zna li itko možda nešto više o njima?

Hvala!

t00mob uto 23.7.2019 11:15

Dobro, to je bilo prije 10 godina. Možda se čovjek rehabilitirao :-) Ili to uopće nije on nego neki imenjak. Imaju dobre cijene. Baš bi ubo jednu grafu kod njih. Nisu tipična fizička trgovina nego webshop. Pretpostavljam da se garancija i jamstvo ostvaruju jednako kao i kod kupovine preko e-kupi na primjer. Na kutiji je zakeljen onaj garantni list, koji je vezan na servis (tipično za grafičke je to Microline ili Asbis). Dakle jamstvo se ostvaruje direktim kontaktom u servis, ne u trgovinu. Čitao sam tu da to koji put funkcionira a koji put ne, premda ne vidim zakaj nebi funkcioniralo? Ako je garantni list na kutiji na kojoj jasno sve piše. A piše da je za ostvarivanje jamstva potreban: proizvod, pripadajući garantni list, orginalni račun i opis kvara.

brane7777 čet 29.8.2019 13:04

Pozdrav, ja sam kupio iPad, Apple proizvodi dolaze iz Njemačke (kao i većini preprodavača u HR koji uzimaju robu iz Njemačke), vlasnik ljubazan i korektan sa brzim odgovorima/dogovorima. Osobno je dostavio paket na moju adresu. Moja iskustva su odlična i svakako ču nastaviti kupovati ako bude jeftiniji nego drugi :)

technogeekgirl sub 21.9.2019 00:48

Pozdrav ekipa. Nedavno sam naručila laptop iz shopa kupujjeftino koji je bio KORIŠTEN. Na prvi pogled laptop mi se činio super, no kada sam pogledala komponente koje dolaze uz njega (punjac, dodatak sa USB portovima) skuzila sam da su ti dijelovi pogrebani. Ne znam ovisi li to o firmi preko koji oni dobavljaju ponuđene proizvode, no sve mi se čini da se radi o nekoj brutalnoj muljaži. Eto, sretno svima ukoliko budete nešto naručivali.