Internet

Skidanje HD filmova

okicizepa ned 30.6.2019 17:24

Pozdrav ekipi.

Zamolio bih pomoć, ne znam više što da napravim.

Posljednjih nekoliko mjeseci preko nekoliko aplikacija, najčešće preko HD Video Converter Factoryja skidao sam HD kratke filmove, kako sa Youtubea, tako i sa nekih drugih servera. Sve je radilo super, a često sam paralelno koristio i VPN Express. Jednom prilikom (prije cca tjedan dana) VPN Express me tražio da nadogradim popis servera koji koristi i nakon nadogradnje više ne mogu skinuti niti jedan HD film. Neovisno koristim li VPN Express ili ne, HV Video Converter Factory javlja network error - čak sam taj program instalirao na drugo računalo (laptop) koji koristi istu kućnu mrežu i na njemu isto ne radi. Tako da si mislim da to nema veze sa VPN Expressom.

 

Browser alati koji skidaju u niskim rezolucijama i dalje rade, ali danas sam otkrio da recimo niti YTD Video Downloader ne želi skidati filmove sa YouTubea. HD Video Converter Factory ne skida niti sa Youtubea, niti sa nekog od prijašnjih servera na kojima je skidao, jednostavno mi aplikacije ne žele više povući HD film na računalo

.

Gledao sam firewall postavke na windows 10, ali tamo je sve isključeno, čak sam ručno dodavao .exe aplikacija, ali i dalje nisu radile. Neovisno o postavkama windows firewalla, aplikacije mi ne rade niti na laptopu koji ima windows 7.

Ima li modem (Optima) svoj firewall i kako mu pristupiti? Da me Optima nije nekako blokirala?

Pomoć.

 

EDIT: na oba računala imam instaliran registrirani BitDefender, ali kada idem na njegov firewall, navodi kako ga nemam uključenog, odnosno trebao bi napraviti upgrade svojeg računa. Isto tako, prije prekida rada aplikacije nije mi se pojavio onaj pop-up prozor koji pita želim li omogućiti aplikaciji pristup mreži. Znači, sve se dogodilo bez nekog upozorenja, jednostavno je prestalo raditi.

Windows? Optima? BitDefender? Nešto četvrto?